Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky. Blíží se léto. Plavky, co jsem měla roky mi dosloužily. Ač mám kondičku skvělou, v oblečení to ujde, mám nedobrý pocit se promenádovat v klas. plavkách. vykulilo by se břicho, prsa mínus nula nula nic, a hlavně Lkový povislý fest zadek, totálně zbrázděný striema.do toho macaté stehna, samá strie a celulitida, jsou uplně rozteklé. neberte, že se chci shazovat, je to prostě fakt a necítím se takto jít mezi lidi… ![]()
Co říkáte na jednodílné plavky? Chtěla bych zavazování za krk(kvůli větší asymetrii, nejde to tak vidět) a nohavičky. Popř. zrovna se sukní. Já vím, skoro jak jeptiška, ale opravdu se necítím vystavovat.
Stači se začit hybat a začnou se dit divy. Ani s jednodilnyma plavkama nezakryješ povyslý zadek, co takhle plavkovy overal? (Vtip) ja osobne pokud nejdu primo do vody nebo nelezim na dece a jdu stat frontu ke stanku nebo na wc, tak beru pres sebe pareo nebo šátek kolem pasu ačkoliv mne netíži takove problémy ![]()
No já jsem tlustá, jak nevím co. Koupat jsem se nebyla nějakých 6 let a letos to nebude jinak. Nevím co poradit, jedině se na koupání vykašlat, stejně je všude miliarda lidí a stojí to za prd.
Ja bych nevydržela sedet v tech vedrech doma v tropech, pokud jsi na baraku, pomuže vlastni bazen na zahrade. Jsem tehotna a pokud mi budou viset prsa nebo potahnu pred sebou bricho je mi to jedno at si kazdy mysli co chce duležite je že se já schladim a nebudu kvuli tomu sedet doma
byt tebou bych to neresila…kdyby meli na koupalište chodit jen ti s s dokonalymi těly, tak by byly prázdne.. ![]()
@MiaRimonta píše:
Ja bych nevydržela sedet v tech vedrech doma v tropech, pokud jsi na baraku, pomuže vlastni bazen na zahrade. Jsem tehotna a pokud mi budou viset prsa nebo potahnu pred sebou bricho je mi to jedno at si kazdy mysli co chce duležite je že se já schladim a nebudu kvuli tomu sedet domabyt tebou bych to neresila…kdyby meli na koupalište chodit jen ti s s dokonalymi těly, tak by byly prázdne..
tak to já radši sedím doma, nenávidím léto a vedro. Jsem v paneláku, ted teda momentálně v baráku jako aupair ale i tak na zahradu nelezu, nevim co bych tam dělala.
.
@chuanita Také to řeším, plavky jsem neměla ráda nikdy ( a léto vlastně taky ne, miluji zimu, snižek a hlavně VÁNOCE
), ale teď mě přímo děsí představa, že budu někde vystavovat svoji figuru. Oblečená vypadá celkem dobře, ale když se vidím ve spodním prádle, chce se mi plakat ( škoda že se mi nechce cvičit, ušetřila bych si slzy )
Mám vybrané plavky se sukýnkou, jen se nějak nemohu odhodlat
k objednání. Zase si říkám, že budu vypadat jako cvok, co leze do vody v šatech ![]()
@Rutynka píše:
@chuanita Také to řeším, plavky jsem neměla ráda nikdy ( a léto vlastně taky ne, miluji zimu, snižek a hlavně VÁNOCE), ale teď mě přímo děsí představa, že budu někde vystavovat svoji figuru. Oblečená vypadá celkem dobře, ale když se vidím ve spodním prádle, chce se mi plakat ( škoda že se mi nechce cvičit, ušetřila bych si slzy )
Mám vybrané plavky se sukýnkou, jen se nějak nemohu odhodlat
k objednání. Zase si říkám, že budu vypadat jako cvok, co leze do vody v šatech
Přesně! proto jsem zakládala diskusi! každý polonahý a já v šatech do vody…
Pokud ti to pomuze a budes se citit lepe, muzes si koupit plavky se sukni, koupaci sortky nebo koupaci saty. Neni to uz takova novinka, mrkni treba na Bonprix, maji jich tam mraky.
@chuanita Já jsem tlustá celkově. Ještě vloni jsem nosila normální dvoudílný plavky (no a co - přece neřeknu dětem v létě „sorry hoši, k bazénu nejdeme, protože máte místo matky hrošici“), teď jsem si koupila jednodílny, mírně stahovací od Bonprixu. Zkus mrknout na jejich stránky, třeba tam pro sebe něco najdeš. Výběr tam byl veliký.
Já mám taky postavu nic moc, koupila jsem si dvoudílný plavky (aspoň ty prsa jsou dobré), ale spodek mám kraťásky. Ono je to i o sebevědomí, neřeším co si myslí okolí, tak prostě nevypadám jako modelka a komu to vadí ať si trhne.
@chuanita píše:
Ahoj holky. Blíží se léto. Plavky, co jsem měla roky mi dosloužily. Ač mám kondičku skvělou, v oblečení to ujde, mám nedobrý pocit se promenádovat v klas. plavkách. vykulilo by se břicho, prsa mínus nula nula nic, a hlavně Lkový povislý fest zadek, totálně zbrázděný striema.do toho macaté stehna, samá strie a celulitida, jsou uplně rozteklé. neberte, že se chci shazovat, je to prostě fakt a necítím se takto jít mezi lidi…Co říkáte na jednodílné plavky? Chtěla bych zavazování za krk(kvůli větší asymetrii, nejde to tak vidět) a nohavičky. Popř. zrovna se sukní. Já vím, skoro jak jeptiška, ale opravdu se necítím vystavovat.
naopak, máš vkus a soudnost.Zkus Marks and Spencer.
Já mám dvojdílné a spodek se sukní. Je to fajn, že to zakryje, při plavání to ani nepřekáží (i když napoprvé to byl nezvyk), ale je blbý, že to pak dlouho schne, takže pokud není opravdu pařák, tak je to občas nepříjemné.
Také jsem si vybrala na bonprixu, je to tílko + kalhotky + sukýnka, nebo ty šatové…ale jelikož se vodě vyhýbám jako čert kříži, tak si tam nechci připadat jako exot, že lezu do vody v sukni případně v šatech
Jsem prostě zakomplexovaná, ale nemohu si pomoct na mě opakování si " komu se to nelíbí, ať se na mě nedívá" neplatí. Když se před kamarádkou zmíním, že k vodě nejedu protože „plavky“, tak řekne co blbneš??? Jenže on je opravdu rozdíl oblečená a v plavkách. Kvůli malé, budu tedy za blázna v šatech. Vy co chodíte k vodě, už jste tam potkaly někoho v těchto plavkách? ![]()
@funnym dlouho schne…tak na to jsem nepomyslela. To nevadí klidně zmrznu, jen když se nebudu muset nikde promenádovat nahatá ![]()
@Rutynka tak ono přes den je to docela v pohodě, ale pak k večeru už je to dost znát - a být zase v mokrém a nastydnout taky není to pravé. Jinak za mě super - a dokonce jsem si ani jak exot nepřipadala - ani u nás ani v Egyptě ![]()