Plavky sukňové

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
10.5.16 08:21

Já taky nemusím dvojdílné plavky, tak já mám tankiny. Zkus se podívat, je více druhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.5.16 08:22

@funnym Super :D Mám z toho obavy, protože jsem na ty " plavky " koukala s kamarádkou, šel okolo její přítel a poměrně vyděšeně pravil „ach jo, my jdeme zase na ples“?!!! Tak to budu muset pořídit dvoje a prostě se převléknu…levněji by mě tedy vyšlo, kdybych začala cvičit a to povolené zpevnila. Zatím toho nejsem schopná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.5.16 08:26

Po 8r.jsem si objednala dvoudílné plavky.
Jinak jsem nosila těhotenské i jako netehotna.
Držím režim, prubezne stridam posilovnu, běhani, skákání na trampolíně, teď okopávání zahrádky :-D plavky už jsou na cestě a já znejistila, že stejně půjdu a koupim i nejkae, které zakrývají břicho.
Asi si je nedokážu oblect i když se mi moc líbí a už si je mužu dovolit oblect.
Takhle jsem se ale i se satama nabírala asi 3 týdny odvahu, pač mi najednou přišly moc krátké. Kolegyně mi v práci nadávaly, čeho se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
10.5.16 08:27

@Rutynka Nahodou :mrgreen: Nosí se casto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.5.16 08:33

@Veru-nka hned se cítím lépe a to jsem je ještě neobjednala :) jediná voda ke které jsem se za poslední 3 roky přiblížila spoře oděná byla ta ve vaně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.5.16 08:38

Mám plavkové šortky od loňska, stály 380,–. Jsou fajn a rychle schnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.5.16 10:12
@Kelsey píše:
Po 8r.jsem si objednala dvoudílné plavky.
Jinak jsem nosila těhotenské i jako netehotna.
Držím režim, prubezne stridam posilovnu, běhani, skákání na trampolíně, teď okopávání zahrádky :-D plavky už jsou na cestě a já znejistila, že stejně půjdu a koupim i nejkae, které zakrývají břicho.
Asi si je nedokážu oblect i když se mi moc líbí a už si je mužu dovolit oblect.
Takhle jsem se ale i se satama nabírala asi 3 týdny odvahu, pač mi najednou přišly moc krátké. Kolegyně mi v práci nadávaly, čeho se bojím.

Dodávám odvahuu na dálku :kytka:,když jsi dřela, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.5.16 10:28
@Burj Chalifa píše:
naopak, máš vkus a soudnost.Zkus Marks and Spencer.

Děkuji. V oblečení nejsem tlustá, jsem jen mohutná, velká. Stejně vážící i měřící ženská vedle mě vypadá malá..Dřív mě mrzelo, že nejsem křehká útlá, co vzbuzuje v chlapech ochranářské city. No co už, spoléhám na sebe. Mám oči, když si obleču kalhotky, tak :?, zato v kraťáskových kalhotkách lepší. Tak proč jít s takovým zadkem na „trh“. Ať si každý jde v čem se cítí, ty co nemají soudnost nekoumám, nevšímám, jen já se prostě tak jít necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
10.5.16 10:35

Javascript:obr(‚http://www.litex.cz/pictures/store/88358big.jpg‘,‚Plavkov%C3%A9 kra%C5%A5asy. LITEX | 88358‘,‚600‘,‚972‘)

javascript:obr(‚http://www.litex.cz/pictures/store/88388big.jpg‘,‚Plavkov%C3%BD top d%C3%A1msk%C3%BD s kosticemi. LITEX | 88388‘,‚600‘,‚972‘)

Co tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.5.16 10:44
@MiaRimonta píše:
Stači se začit hybat a začnou se dit divy. Ani s jednodilnyma plavkama nezakryješ povyslý zadek, co takhle plavkovy overal? (Vtip) ja osobne pokud nejdu primo do vody nebo nelezim na dece a jdu stat frontu ke stanku nebo na wc, tak beru pres sebe pareo nebo šátek kolem pasu ačkoliv mne netíži takove problémy :nevim:

Pohybu mám na můj vkus málo, ale s 8měs. miminkem ven vyrážím maximálně, nesnáším být zavřená doma, celkem šílím, jenže kolik s prtětem nasportuješ, když se vydrží nést jen hodinku, max hoďku a půl? věčně chodíme po kopcích v manduce, mám psy, takže povinně ven, dřív trasy kočárkem, ale ten bojkotuje nyní, mimčo chce být na zemi, chce si hrát, jíst, já musím vařit, uklízet, zahrádka letos doslova s vyplazeným jazykem, kdy třeba jen na 20minut denně, co se milostivě prcek rozhodl spát..hlídání až na výjimky není. zas to působí jako výmluvy, ale fakt se snažím hýbat, doma mě to ubíjí a jak se neprojdu, jsem protiva :oops: ale uopřímně, na nějaké cviky doma mi chybí čas a energie, jediná doba, kdy můžu cvičit je po 21hod, a to jsem vyřízená. posilovna atd, uplně z ruky daleko, a nemám na to peníze.

Navíc, strie nevymizíkuješ.

Ale v oblečení ujdu, to bys nepoznala, že jsem kdy rodila. Stravu si dost hlídám(kvasinková dieta). Chce to zpevnit.

Tolik ke mě. Rozhodně to nepovažuju za problém a netíží mě to, to jsou jinší starosti co mám a co mě trápí, než moje postava v plavkách. Ale proč se necítit líp v něčem zahalujícím, když prostě vidím ty nedostatky a nechci je ukazovat do světa.

Příspěvek upraven 10.05.16 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.5.16 10:45

Holky jinak díky vám všem za reakce. mrknu na odkazy. Určitě něco z toho pořídím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.5.16 10:47
@Veru-nka píše:
@Rutynka Nahodou :mrgreen: Nosí se casto :kytka:

O tohle mi šlo! Jestli se vůbec nosí? Protože mám pocit, že všude jdou vidět ženy jen v dvojdílných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.5.16 12:23

Já kdybych se odhodlala teda jít do vody, tak bych si koupila tankiny. http://imgh.bonprix.cz/…-tankiny.jpg?h328

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 22:56

Taky jsem za poslední dobu hrooozně ztloustla a na léto u vody se moc netěším… Plavky se sukní proto taky zvažuju. Nohavičkové mám a citím se v nich rozhodně lépe :-)
A na jednu stranu v dnešní době se nosí takévé hrůzy, že si v tom jako exot nikdo nemusí připadat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková