Co na sebe na bál?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
414
6.5.16 12:31

Co na sebe na bál

Dneska nečekaně jdu na Májový bál a netuším co na sebe. Vlastně jaký je rozdíl mezi plesem a bálem? Koná se to ve společenském době v Lázních pro 100 lidi, takže docela malá kapacita. Dle sestřenky co se ptala, tak tam chodí společensky oblečení, ale pak později v riflích kostkovaných košilích a vestách :zed: Takže to mě trochu zmátlo. Sukni nemám, šaty mno nevím. Myslíte, že by stačily společenské kalhoty s halenkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10243
6.5.16 12:39

Šatama bys nemohla nic zkazit, vždy je vhodnější přijít oblečená o stupínek líp, než je průměr, než o stupínek hůř.
Ale společenské kalhoty s halenkou by mohly být v rácmi toho širšího středu účastníků, takže s přimhouřením oka ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
6.5.16 12:49

@Glumka myslím, že společenské kalhoty a halenka je dobrá volba, já osobně bych si teda vzala šaty (ale to jen kvůli tomu, že je nosím ráda). JInak rozdíl mezi plesem a bálem, teoreticky se jedná o jedno a to samé, ale třeba u nás jsou bály většinou tématické (př. my pravidelně pořádáme country bál a tam pak chodím sukně, kostičková košile, vesta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.5.16 13:01

@CokeLady tonetuším, asi nějak jako ukončení lázeňské plesové sezony. Jediné co mě tam láká jsou Legendy se vrací:D @Kotatko03 sakra já tak nejsem šatová:D mám jedny a ty jsou bílé s černýma tečkama:D:D Je to můj první bál/ples (a určitě poslední:D) na takové akce vážně nejsem :D Mám jen společenské hadry co jsem nosila na zkoušky atd. Takže bída :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.16 14:34

Kdybych neměla ve skříni alespoň „malé černé“, tak bych radši nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.5.16 15:32

@KPKristy nj ja to nevynosim. @Kotatko03 muzu ty? Maji jemne cerne puntiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.16 15:35
@Glumka píše:

Víš co, já tomu taky prd rozumím. Jen vím, že ženské jsou schopné jít na ples v letních šatech nebo halence s fiží, a to já bych fakt raději nešla.
Nedávno jsem si koupila jedny šaty kvůli divadlu a budu je mít do smrti, protože do divadla jdu dvakrát do roka :mrgreen:

Nevím, z jakého materiálu jsou ty tvé. Podle fotky si vůbec netroufám odhadnout, jestli se v nich dá jít na ples :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.5.16 15:49

@KPKristy no vidíš ty je využiješ na divadlo to já nee, tady v tom zapadákově chodím jen do kina, takže narvu na sebe filmové tričko a rifle a jsem spokojena:D I když ve středu tu přijela janáčková filharmonie, tak jsem zašla. Vzala jsem si halenku a kalhoty a dobrý, ale někteří co měli na sobě. Chláp ve vytahaném tričku s kamsáčema:D no síla :D
Jinak hm asi je to bavlna, protože na ostatní věci mám alergii :D a má to dvě spodničky a jedna je taková ta pevná vlkovata, to je tak vše co ti o tom můžu říct, teda krom toho, že jsou bílé :D Tyto šaty jsem měla na státnicích, promoci a svatbě (jako jediná jsem měla od nevěsty povoleno jít v tak bílých šatech, protože jsem známá svou negaci vůči šatům/sukním:D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.5.16 16:06

@Glumka tak si je vem, stejně asi nemáš jinou variantu a když zvládly tolik událostí, tak zvládnou i bál. Vyber vhodné doplňky a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.5.16 16:11

@Malaga tak to bude taky sranda :D krom filmových šperku atd. nic nemám :D já prostě vím, proč nikam nechodím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
6.5.16 16:40
@Glumka píše:

myslím že určitě ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.5.16 16:43

@Kotatko03 tak já je vezmu, sice budu mít problémy s dechem (jsou 3 roky staré a přibrala jsem:D), ale tak snad budou dobrý :) dík za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
13.11.16 08:55

Poraďte, co si obléct na country bál. Stačí rifle a košile?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
13.11.16 09:14

Ja mela dzinovou minisukni, cerny tricko a dzinovou vesticku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková