Jaký materiál trička neprosvítá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
8.4.16 19:32

Jaký materiál trička neprosvítá?

Já a bílá trička? To nejde dohromady, proto vás prosím o vaše rady a tipy? Máte nějaké zkušenosti s materiálem trička který by neprosvítal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30922
8.4.16 19:41

@peta.smeta A mas spodni pradlo telove barvy? To hodne prosvitani pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
8.4.16 19:55

Nemůžeš nosit pod bílá trička bílé prádlo. Když použiješ tělovou barvu, nebude prosvítat nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10907
8.4.16 20:00

Mně ani tak nevadí prosvítající trička, to se dá řešit tělovým a bezešvým prádlem. Spíše mi vadí, že většina světlých barev mi dělá takový zvláštní pupek a faldy, přestože nic z toho na těle reálně nemám. Někdy se mi poštěstí sehnat triko, které to nedělá, jen musí být z jiného materiálu než je viskóza. Tak se třeba pokus zaměřit na materiál a pak třeba najdeš i to své ideální bílé triko. Za mě docela dobře sedí úpletové trička, ty pěkně obtáhnou tělo a nezkreslují postavu.

Příspěvek upraven 08.04.16 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.4.16 20:00

@peta.smeta Jak už bylo řečeno, chce to tělové prádlo. Ale taky je to dost o kvalitě materiálu. Pokud je to nějaký hrubší, kvalitní úplet, tak ten prosvítá o dost méně, než tenký. Mám třeba dvě bílá trička, jedno z Litexu neprosvítá vůbec, ani s bílou podprsenkou, u trička z Tezenis prosvítá úplně vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
8.4.16 20:48

To já bych měla problém spíše s pocením, nesnáším když se mi natom bílém dělaj ty flíčky potom..trička, košile, za chvílu je ponich..proto nosím většinou jen tílka, a když je zima na záda a ramena vyřeší to bolerko, nebo větší šál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková