Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já a bílá trička? To nejde dohromady, proto vás prosím o vaše rady a tipy? Máte nějaké zkušenosti s materiálem trička který by neprosvítal?
@peta.smeta A mas spodni pradlo telove barvy? To hodne prosvitani pomuze.
Nemůžeš nosit pod bílá trička bílé prádlo. Když použiješ tělovou barvu, nebude prosvítat nic..
Mně ani tak nevadí prosvítající trička, to se dá řešit tělovým a bezešvým prádlem. Spíše mi vadí, že většina světlých barev mi dělá takový zvláštní pupek a faldy, přestože nic z toho na těle reálně nemám. Někdy se mi poštěstí sehnat triko, které to nedělá, jen musí být z jiného materiálu než je viskóza. Tak se třeba pokus zaměřit na materiál a pak třeba najdeš i to své ideální bílé triko. Za mě docela dobře sedí úpletové trička, ty pěkně obtáhnou tělo a nezkreslují postavu.
Příspěvek upraven 08.04.16 v 20:01
@peta.smeta Jak už bylo řečeno, chce to tělové prádlo. Ale taky je to dost o kvalitě materiálu. Pokud je to nějaký hrubší, kvalitní úplet, tak ten prosvítá o dost méně, než tenký. Mám třeba dvě bílá trička, jedno z Litexu neprosvítá vůbec, ani s bílou podprsenkou, u trička z Tezenis prosvítá úplně vše.
To já bych měla problém spíše s pocením, nesnáším když se mi natom bílém dělaj ty flíčky potom..trička, košile, za chvílu je ponich..proto nosím většinou jen tílka, a když je zima na záda a ramena vyřeší to bolerko, nebo větší šál ![]()