Boty do lesní školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
13.4.16 21:01

Boty do lesní školky

Dobrý večer, doporučili by jste mi, prosím, nějaké vyzkoušené botky na jarní období a na léto? Chtěla bych něco s membránou. Pro holku, ale bota může být klidně i klučičí.

Když prší nebo je mokro, tak dáváte holiny nebo něco jiného? V létě sandály s uzavřenou špičkou typu Keen?

Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
13.4.16 21:08

Davala jsem do skolky sandalky nebo normalni tenisky. Pokud bylo mokro mel tam stale holinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
13.4.16 21:15

Mě se teda jakékoli uzavřené promokavé boty typu tenisky do LMŠ absolutně neosvědčily. Stačí, že ráno proběhnou rosou (která je fakt každé ráno) a boty jsou durch. A aby byly furt v holinkách je taky na prd (to jde v normální školce, kdy jsou na zahradě hodinu, ale ne v LMŠ, když má být dítě v holinkách celý den).

Takže doporučuju kombinaci nepromokavé uzavřené body + sandály. Z těch nepromokavých záleží, jak dítě obouváš, klasicky jsou to SuperFit či jiné boty s membránou (my už teď nosíme barefoot boty, takže je to jiný). Sandály se mi osvědčily Keen, ty holky nosí už teď a z nohou je, počítám, sundají s prvním sněhem :D A holinky nechat jen na opravdový déšť, kdy budou chtít skákat do kaluží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.4.16 21:32

@Ronja nesouhlasim. My rano prisli v holinkach a do 9 kdy odchazeli od jurty do lesa vyschlo a sli v normalnich botach. U nas naopak tyhle funkcni boty byly na odpis po chvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.4.16 21:35

Nase nechodi do lesni skolky, ale boty kupuju kvalitni s membranou, klasika kupuju superfit ale ted jsem moc spokojena se znackou Viking (norska znacka), lekhy, pri tom pevny, nepromoknou… myslim ze jsou jeste o neco lepsi nez superfit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.4.16 22:27

U nás to teda tak rychle nevyschne. Včera pršelo 5 minut navečer, dneska jen prošli po louce a boty durch. Takže já zkusím ty membránový.

@Tarinka Viking boty kupuješ v obuvi nebo v nějakých outdoorových obchodech? Na ty jsem ještě nenarazila. Superfity jsou pro nás moc široký. Koukala jsem na Keen, ale ta cena… zvlášť, když si představím, že do léta jedna velikost nevydrží a budeme muset kupovat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
13.4.16 22:27

My kupovali na jaro a podzim s membránou kotnikovy Primigi. Zimni taky Primigi.ale vyšší. ani jednou boty nepromokly. takze spokojenost. vlastne jednou jo kdyz zahucel do rybnika :lol: holinky použil tak třikrát. Letní teprve kupovat budem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.4.16 22:58

Vikingy jsem koupila normalne v detske obuvi, jeste je na nich super, ze jsou urceny k prani v pracce, porad vypadaj stejne i kdyz jsme je prali snad stokrat, jsou to drahy boty, celorocky stojeji tak cca 1800, ale vyplati se, jinak Superfit ma tri ruzne sirky bot, oznaceni W, M a S. A ty S jsou hodne uzke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.4.16 14:09

@Tarinka Praní v pračce by bylo super. Je pravda, že většinou všude vyloženě píšou v pračce neprat (třeba u Geoxu). Ty boty máte podobné jako na fotce? Mě se takhle od pohledu zdají hodně síťované a nízké.

Díky za info o Superfit, u nás v obchodě mají asi jen jednu šířku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.4.16 14:34

My mame kotnikovy, takze jsou vysoky dost, sitovany jsou, ale netece do nich, ma je teda naimpregnovany, klidne v nich projde i louzi a ma sucho, pokud ji tam teda nenatece vrchem. Jsou to teda drahy boty, ted uz musime koupit vetsi, zas bych sla rada do nich, ale ta cena… tenkrat jsem je chytla v akci, tak staly, jen' 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.3.17 22:58
@kaca35 píše:
My kupovali na jaro a podzim s membránou kotnikovy Primigi. Zimni taky Primigi.ale vyšší. ani jednou boty nepromokly. takze spokojenost. vlastne jednou jo kdyz zahucel do rybnika :lol: holinky použil tak třikrát. Letní teprve kupovat budem.

Prosím, které konkrétně kotníkové Primigi? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
17.3.17 08:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.3.17 10:24