Sarapis – pomohl vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
787
17.4.11 21:03

hele poptam se v lekarne,, ty taky a uvidime co nam reknou ju??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
18.4.11 15:27
Kačíta píše:
Bohužel zatím nikdo nic nenapsal.. Tak nevím :-( Jsem z toho docela zoufalá.. když je v 21denním cyklu vynechám a dostanu menstruaci, tak jsem jak dračice, ale je mi to k ničemu,takže mi hold tu sexuální chuť opravdu ovlivňuje HA :cry: Takže teď nevím co s tím..

Měla jsem to samý před lety s Logestem. 3 týdny jsem na sebe nenechala sáhnout a jakmile přišel týden bez HA, mohla bych furt, jenže to už jsem měla MS, takže zase nic. Dokonce to skončilo rozchodem. Když nechceš kondom, změň HA, prý to pomáhá. Jen se musí hledat, která ti sedne. Určitě je lepší změna HA, než experimentovat s práškama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
18.4.11 15:37

A existují i kondomy pro alergiky na latex - v sexshopech nebo na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kačíta
19.4.11 11:55

Děkuji moc za radu :-) O kondomech už vím.. jen je ta cena trochu jiná, tedy vyšší, ale co se týče změny prášků - ono je to u mě trochu složitější, protože trpím hodně na migrény a když už jsem si konečně zvykla na prášky které mi tu migrénu nedělají, tak se mi zase nechtějí měnit. Tak uvidím. Ale děkuji za radu :-D

• Citovat
  • Upravit
1823
19.4.11 15:02

A co třeba tělísko? Injekce, náplasti. Určitě ti něco sedne. Ale to hledání a zkoušení je na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fabia
4.8.11 19:15

Je super v klimakteriu,užívam ho už dlhšie a je to super,problémy zmizli

• Citovat
  • Upravit
Krpatacka
22.8.11 11:57

sarapis

vubec se nedes - nechut na sex - za to muze HA! vim to na 100%, brala jsem ji 1,5roku a presne to, co pises a pak? uz ji neberu 10let a to teda CHUT JE:))))

• Citovat
  • Upravit
ronas
19.11.11 18:26

Ahoj holky, zrovna řeším podobnou situaci a to, že po porodu mám dost silnou menstruaci, antikoncepce mi nedělá dobře, MS mám rozházenou a stále výkyvy nálad, deprese …atd.. Čtu Vaše příspěvky a jsem moc ráda, že bych moha mít vidinu na lepší dny. Jen nevím, berete Sarapis Mensis či Sarapis soja vhodný pro ženy v klimakteriu???? Je mi 36…
Díky Pat

• Citovat
  • Upravit
ronas
19.11.11 18:29

Ahoj holky, zrovna řeším podobnou situaci a to, že po porodu mám dost silnou menstruaci, antikoncepce mi nedělá dobře, MS mám rozházenou a stále výkyvy nálad, deprese …atd.. Čtu Vaše příspěvky a jsem moc ráda, že bych moha mít vidinu na lepší dny. Jen nevím, berete Sarapis Mensis či Sarapis soja vhodný pro ženy v klimakteriu???? Je mi 36…
Díky Pat

• Citovat
  • Upravit
Lendue
23.11.11 15:23

sarapis

Ahojky Lenčo, pokud máš tak dlouhé pouzy menstruace, tak ti sarapis nepomůže. Vyzkoušej nejprve preparáty na pravidelnou menstruaci od Mgr. Podhorné www.naděje.cz Sestaví ti kúru přímo na míru. Až budeš mít pravidelný cyklus, můžeš užívat Sarapis. Jak jsem tak vysledovala pro otěhotnění je neljépe užívat již od 8. dne po prvním dni menstruace a nejdéle do 14 dne. Pokud jej budeš užívat více dní, menstruace se ti oddálí z důvodů zvýšené hladiny progesteronu, která je sice důležitá pro tvoru a uhnízdění vajíčka, ale pokud nedošlo k oplodnění, nemá cenu jej užívat více dní. Lenďule :)

• Citovat
  • Upravit
3
3.6.14 11:30

Ahojte ženy :)

s přítelem se snažíme o miminko, není to zase taková doba, ale rozhodla jsem se, že bych měla brát nějaké vitamíny a trošku svoje tělo nakopnout. To co tady píšete je krásné a těhulkám moc gratuluji, kéž by to takto vyšlo všem co to opravdu chtějí. No a po tom co jsem tady přečetla jsem byla rozhodnutá, že si Sarapis koupím, ale koukla jsem na něj na net a tam píšou, že není určen pro těhotné a kojící ženy. Můžete se přesvědčit http://www.lekynainternetu.cz/…s-60-kapsli/ Čili co si o tom prosím myslíte? :( je to zbytečné? Dokážete mi poradit prosím i něco jiného? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.14 14:50

Ahoj holky, obnovuji diskuzi a chci se zeptat, zda nekomu z vas pomohl pripravek sarapis k miminku? jsem kratce po potratu a doporucila mi ho kamaradka…. rada bych vedela, zda to k necemu je. diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.1.16 12:38

Sarapis a zamlklé těhotenství

Milá děvčata,
jsem tu nová. Máme synka 6 let.
A rádi bychom druhé miminko.
I já mám za sebou zkušenost se zamlklým těhotenstvím.
Zatím mi ms nedorazila, pomůže Sarapis? Co myslíte?
Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
25.2.16 16:35

@Lajla můžu se zeptat jak pak si to uzivala? Některé holk, tvrdi ze se to bere jen od 3dc-7dc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
25.2.16 16:51

@romusak taky se snažíme a zacala jsem ho užívat a pry se to mmá užívat jen 5dni od 3-7dc 2tablety. Burcuje vajecniky a vyvolava ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí