Sarapis – pomohl vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
7.4.16 09:34

Ahoj holky,

snažila jsem se s přítelem o miminko a stále nic. Začala jsem proto pátrat různě po diskuzích a narazila jsem právě na Sarapis Soja, že některým holkám pomohl k otěhotnění. Řekla jsem si, že za zkoušku nic nedám. Po měsíci braní Sarapisu jsem zjistila, že jsem v tom :) Otěhotněla jsem po půl roce. Ptala jsem se na Sarapis i lékaře a říkal, že to není špatné, aby se tělo po HA opět vrátilo do formy. Měla jsem i před čtyřmi roky nerovnováhu hormonů a proto jsem také Sarapis začala brát. Takže „snažilkám“ doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
7.4.16 11:24

Moc blahopřeji :kytka: a díky za příspěvek :)
Brala jsem taky, ale bojím se že to může mít opačný význam k nízké děložní sliznici. Protože jsem vždycky měla silnější ms a po sarapisu zeslabla. Někdo píše že pěkně narostla a teď nevím. Radci jsem si koupila inofolic a sarapis zkusím další měsíc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.4.16 13:35

Děkuji :) Lékař mi ještě doporučil Intru, ale dá se koupit jen přes dodavatele. Vyzkoušené nemám. Budu držet palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 20:12

Vám, kterým sarapis pomohl k otěhotnění, braly jste také v prvním trimestru? Nebo jste v okamžiku zjištění těhotenství okamžitě vysadily?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.17 17:27

sarapis mensis

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké mate zkušenosti s tímto produktem?=sarapis mensis? pomohl některé z vás při ztrátě menstruace po rapidnim zhubnutí? zhubla jsem z 55 na 46kg a ztratila menstruaci, teď mam uz 53kg a porad Niiic, mam tento přípravek vyzkoušet? dekuji moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex