Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
snažila jsem se s přítelem o miminko a stále nic. Začala jsem proto pátrat různě po diskuzích a narazila jsem právě na Sarapis Soja, že některým holkám pomohl k otěhotnění. Řekla jsem si, že za zkoušku nic nedám. Po měsíci braní Sarapisu jsem zjistila, že jsem v tom
Otěhotněla jsem po půl roce. Ptala jsem se na Sarapis i lékaře a říkal, že to není špatné, aby se tělo po HA opět vrátilo do formy. Měla jsem i před čtyřmi roky nerovnováhu hormonů a proto jsem také Sarapis začala brát. Takže „snažilkám“ doporučuji.
Moc blahopřeji
a díky za příspěvek ![]()
Brala jsem taky, ale bojím se že to může mít opačný význam k nízké děložní sliznici. Protože jsem vždycky měla silnější ms a po sarapisu zeslabla. Někdo píše že pěkně narostla a teď nevím. Radci jsem si koupila inofolic a sarapis zkusím další měsíc. ![]()
Děkuji
Lékař mi ještě doporučil Intru, ale dá se koupit jen přes dodavatele. Vyzkoušené nemám. Budu držet palečky ![]()
Vám, kterým sarapis pomohl k otěhotnění, braly jste také v prvním trimestru? Nebo jste v okamžiku zjištění těhotenství okamžitě vysadily?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké mate zkušenosti s tímto produktem?=sarapis mensis? pomohl některé z vás při ztrátě menstruace po rapidnim zhubnutí? zhubla jsem z 55 na 46kg a ztratila menstruaci, teď mam uz 53kg a porad Niiic, mam tento přípravek vyzkoušet? dekuji moc