spermiogram

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1181
4.6.04 11:13

spermiogram

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, jestli by mi někdo neporadil, jak vylepšit spermiogram u partnera? Četla jsem, že pomáhá např. selen a zinek, nemáte ještě nějakou radu, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.6.04 11:23

LenkaK nam doporucili E-vitamin a nefajcit a nepit.Skus,mozno to pomoze.

• Citovat
  • Upravit
1181
4.6.04 11:29

díky za Tvou odpověď, ale partner ani nekouří, ani nepije, ale ten vit.E zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.6.04 12:24

Záleží, co je důvodem špatného spermiogramu. Někdy pomůžou vitamíny - E 400 mg, kys. listová, a stopové prvky (selen, zinek). Je-li ale spermiogram hodně špatný, moc na to tyhle věco nemají vliv. Lepší je nechat partnera vyšetřit odborníkem - tj. utz, hormonální profil, dětské nemoci v dospívání atd. U nás např. je špatný výsledek dán úrazem, který měl manžel loni - dlouho bojoval o život. Tělo si to vyřešilo tak, že prostě rozmnožovací funkci odhodilo (možná jen dočasně). U nás je ten výsledek 5 mil/ml a jen 1 procento pohyblivých a normálně utvářených. Po nasazení všech možných preparátů byl výsledek opět 5 mil a pohyb 3 procenta.
Takže rozhodně doporučuju zkusit výše popsané + androloga.

Přeju, ať se to zlepší, Pepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.6.04 14:08

Ahoj Lenka,

moj manzel sice nemal zly spermiogram, ale 2 mesiac pred tym ako nanho isiel papkal kazdy den vit E 100mg (nechceli sme davat viac, kedze islo o dlhodobejsie podavanie), zinok 10mg a 2× vitamin C 250mg (ten klasicky za 25 korun z lekarne). Spermiogram mal ukazkovy aj napriek celodennemu sedeniu pred pocitacom (je programator)…No aj napriek tomuto vsetkemu este stale cakame na nase babetko :(
 Lili

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.7.04 21:21

Ahoj holky, tak se nám to asi taky nevyhne. Doktor nám po ročním marném snažení o miminko doporučil vyšetřit jak mě, tak i partnera. Má se v nejbližší době nechat vyšetřit spermiogram, tak máme s toho trochu obavy. Nevíme do čeho jdem, tak mi prosím někdo dejte vědět co se všechno provádí, a jak to probíhá, at ho trochu uklidním, je to trochu choulostivá situace, tak jistě chápete že se mu do toho moc nechce. Díky a odpověd. Monča.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex