Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte někdo, prosím, čerstvou zkušenost? Chtěli bychom o prázdninách, letecky. Budu moc ráda za tip na hotel, zatím jsem se dívala zběžně a přijde mi, že málo hotelů zde nabízí all inclusive. Chtěli bychom si půjčit auto a ostrov projet, je zde tato možnost? Uvítám jakékoliv rady a zkušenosti.
@smile_xxx Můžu se zeptat, který měsíc jste byli a jaké bylo počasí? All in jsem našla, ale opravdu málo, v porovnání třeba s Řeckem. Měli jste hotel přímo na pláži?
Tak pokud máš v plánu jsi tam půjčit auto a cestovat všude možně tak nemusíš mít Hotel na pláži a bude tím pádem o dost levnější ![]()
@ousk1 píše:
@smile_xxx Můžu se zeptat, který měsíc jste byli a jaké bylo počasí? All in jsem našla, ale opravdu málo, v porovnání třeba s Řeckem. Měli jste hotel přímo na pláži?
Já byla na konci října v Bari, tři dny a z toho dva se ještě relativně koupat dalo, já tam teda nevlezla, ale chodila jsem normálně v šatech. Sardinie je jižněji, tak v září bych se počasí určitě nebála.
Edit - tak koukám, že jsem se sekla, není to o moc jižněji. Zhruba nastejno. No i tak bych řekla že září bude ještě na cajk. Spíš zkraje.
My jsme byli v airbnb, mimo pláž a bylo to super. Každý den jsme byli na jiné krásné pláži. Podle mě je škoda Sicílii brát s All in a vazbou na konkrétní pláž, ty pláže jsou tam tak krásné.
Jíst se dá v restauraci a je super si to tam trochu procestovat.
Byli jsme na konci září a moře jak kafe a počasí příjemné koupací.