Šárecký okruh
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Šárecký okruh
Ahojky,
chci se zeptat, zda byl někdo z vás na Šáreckém okruhu? Jestli je to pro děti zajímavé apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Šárecký okruh je bezva
Mám se Šáreckým okruhem osobní zkušennost. Děti v mém okolí chodí pravidelně a každý rok se znovu těší. Trasa je zaměřená vždy na nějaké téma. V průběhu trasy děti plní různé úkoly a za to dostanou razítko a v cíli pak medaily. Tam je také čeká divadelní představení, každý rok něco jiného, někdy se i děti mohou do představení zapojit. Bývá to legrace a Šárka je opravdu krásná. Doporučuji.
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, a od jakého věku je to vhodné? Jak dlohá je trasa, jak náročné jsou úkoly… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ŠO
Úkoly se přizpůsobují věku. Já jsem tam měl neteř už ve 3 letech, ale to ji táta spíš nesl v batohu. Není to ideální pro kočárky. Trasa bývá různě dlouhá, každy rok jinak, odhaduji mezi 6 - 8km. Jsou i lidé, kteří ji nechodí celou. ![]()
- Citovat
- Upravit
@ry píše: Úkoly se přizpůsobují věku. Já jsem tam měl neteř už ve 3 letech, ale to ji táta spíš nesl v batohu. Není to ideální pro kočárky. Trasa bývá různě dlouhá, každy rok jinak, odhaduji mezi 6 - 8km. Jsou i lidé, kteří ji nechodí celou.
Moc díky za doplnění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi je 6, trasu ušel v pohodě a byl z ní nadšený, letos půjdeme rozhodně zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.