Šárecký okruh

375
7.9.12 08:58

Šárecký okruh

Ahojky,
chci se zeptat, zda byl někdo z vás na Šáreckém okruhu? Jestli je to pro děti zajímavé apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ry
3.10.12 12:45

Šárecký okruh je bezva

Mám se Šáreckým okruhem osobní zkušennost. Děti v mém okolí chodí pravidelně a každý rok se znovu těší. Trasa je zaměřená vždy na nějaké téma. V průběhu trasy děti plní různé úkoly a za to dostanou razítko a v cíli pak medaily. Tam je také čeká divadelní představení, každý rok něco jiného, někdy se i děti mohou do představení zapojit. Bývá to legrace a Šárka je opravdu krásná. Doporučuji.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
4029
5.2.13 00:12

Ahoj, a od jakého věku je to vhodné? Jak dlohá je trasa, jak náročné jsou úkoly… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ry
5.2.13 12:50

ŠO

Úkoly se přizpůsobují věku. Já jsem tam měl neteř už ve 3 letech, ale to ji táta spíš nesl v batohu. Není to ideální pro kočárky. Trasa bývá různě dlouhá, každy rok jinak, odhaduji mezi 6 - 8km. Jsou i lidé, kteří ji nechodí celou. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4029
5.2.13 12:58
@ry píše: Úkoly se přizpůsobují věku. Já jsem tam měl neteř už ve 3 letech, ale to ji táta spíš nesl v batohu. Není to ideální pro kočárky. Trasa bývá různě dlouhá, každy rok jinak, odhaduji mezi 6 - 8km. Jsou i lidé, kteří ji nechodí celou. :lol:

Moc díky za doplnění. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.13 11:08

Synovi je 6, trasu ušel v pohodě a byl z ní nadšený, letos půjdeme rozhodně zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.