Akce pro rodiny s dětmi - září Brno a okolí

603
6.9.12 13:12

Akce pro rodiny s dětmi - září Brno a okolí

Ahojky, pokud víte o nějaké zábavné, sporovní či jakékoliv jiné akci v Brně a okolí v měsíci září sem s ní :-) Máme skoro 2,5 kluka, tak aby to bylo zábavné i pro něj - vlaky, akce pro prcky. Díky moc za tipy :-)
Až něco objevím taky písnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janulava
6.9.12 13:33

@Zuzz 22.9. by měl být den otevřených dveří v trolejbusové vozovně v Komíně. Ale detaily ještě nevím, tohle mám jen předběžné info z první ruky :) Kdyžtak občas koukni na webovky dopravního podniku, mívaJÍ tam ty akce popsané.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
6.9.12 13:36

Od září do října je v KOmárově naproti Baumaxu cirkus http://www.narodnicirkus.cz/ Ve Sparu jsem včera dostala volňáska pro dítě (do 15ti let v doprovodu platícího dospělého).
Předchozí tip dobrej :palec: My to velice pravděpodobně využijeme :)

• Citovat
  • Upravit
2852
6.9.12 14:09

My se chystáme 15.9. na Erbovní slavnosti do Králova Pole- bývá to na Slovanském náměstí
pak 22.9. bude den vědců- stánky s chemickými, fyzikálními pokusy ve městě na Mendláku
sami bez dítka vyrážíme 28.9. na noc vědců- bývá na vyskokých školách- Medndlovka, Masaryčka, Fak. chemická VUT, Arboretum možná i jinde- my chodíme jen sem a stejně se to nedá stihnout
pak od 14.9 budou dny evropského dědictví v brně, takže vyrazíme i tam
Chtěli bychom na drakiádu na Kraví Horu, ale málokdy zjistím kdy je :-(

Příspěvek upraven 22.09.12 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.9.12 15:12
@Janulava píše:
@Zuzz 22.9. by měl být den otevřených dveří v trolejbusové vozovně v Komíně. Ale detaily ještě nevím, tohle mám jen předběžné info z první ruky :) Kdyžtak občas koukni na webovky dopravního podniku, mívaJÍ tam ty akce popsané.

jé, super tip, ten určitě využijeme :-)
Jinak cirkus je i v Líšní, Masarova šalina č. 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.9.12 15:14

@smudlinky Jé díky, taky super tipy :-) Na drakiády jsem úplně zapomněla, přitom draka máme nachystaného. díky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.9.12 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.9.12 14:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
24.9.12 15:32

Děkujeme za tip na špilberk :-) bylo to super, škoda že takových akcí není v Brně víc. Jediné mínus, které akce měla, byly cyklistické závody vedoucí po jedné z nehlavnějších cest na špilberk :-( Nemáte ještě někdo nějaký tip na akce v říjnu v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
24.9.12 18:19

Tak doplňuji www.denzeleznice.cz
a v pátek 28.9. je vstup do Ochozské jeskyně s průvodcem :-)

Jsem ráda za odezvu, díky :-)

S tipy na říjen sem, jsem pro!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
2.10.12 16:06

Tak začínám :-) říjen 14.10 a 16.10 v Dělňáku v Líšni pohádky pro děti.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.