Šátek Fil´Up

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4497
1.8.12 15:50

Šátek Fil´Up

Dámy, zajímal by mne váš názor na tento šátek http://www.rumburak.cz/…-010802RC%5D. htm. Já mám didymos a jsem spokojená, jen v těchto vedrech tam nechci malou dávat aby se neuvařila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
1.8.12 16:02

Hustý :lol:
Ale upřímně, dost bych se bála dotahování, prioritou je pro mě správně navázané neploncající dítě. Jinak víc než šátek mi přijde, že dítě hřeje nosič a to tím nijak nevyřešíš. Když nosím dítě, tak mezi nás dávám složenou plínu, jak na sáknutí potu, tak hlavně jako izolaci a je pravda, že je pak dítě míň zpocený. Ale já teda kolíbky neumím, takže vážu rovnou do vertikálu, nevím, zda bych tu svou izolaci byla schopná nějak uspokojivě nainstalovat i mezi sebe a kolíbkované dítě (ale tak asi jo, zkrátka horní kraj plíny si nacpu do výstřihu, nandám dítě a je)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.8.12 16:05

A teď mě teprve trkla cena 8o Tak do toho bych teda nešla… Radši bych si koupila nějaký osvědčený šátek, ideálně bych přihodila ještě nějaký prašule a šla do hedvábí, na malé miminko bude šátek s hedvábím dostatečně nosný a zároveň hedvábí má termoregulační schopnosti, že se nezahřeje víc než na nějakou teplotu. A nějaký didymos či ellevill s hedvábíčkem pak zase prodáš, tohle tipuju, že se toho už v životě nezbavíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.8.12 16:07

To je úlet 8o Podle mě to nemůže fungovat, jak se to dotahuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
1.8.12 16:11

Já didymos mám a právě taky uvažuju jak se to asi dotahuje… Co se týká toho zahřívání tak hedvábí mezi nás používám apoužívala jsem i u první dcery, ale pokud je plus 30 tak si ji fakt neodvažuju do šátku dát. Vážu právě většinou kolíbku, malá je tak nejspokojenější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
1.8.12 16:13

Hlavně si říkám že dítě bude mít pak pěkný vzorek na kůži jak se vytáhne z téhle síťky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.8.12 16:19
@LenkaN26 píše:
Hlavně si říkám že dítě bude mít pak pěkný vzorek na kůži jak se vytáhne z téhle síťky :-D
:lol:

Já nevím, já původně myslela, že to stojí těch 5OO něco, ale to je částka, o kterou je to zlevněné, skoro 2tis bych za to nedala. Já jsem ve vedrech minulý rok vozila malocha v kočáru, pokud ti tam dítě vydrží, tak ideálně bez plínky. A jinak jen na krátkou dobu. Fakt ten šátek sám o sobě, i když třeba vícevrstvý úvaz, tak tolik nehřeje jako ta část tělo na tělo. A nebo teda vázat nějakou jednoduchou jednovrstvou kolíbku, případně pořídit třeba haipa daipa vak, ale to je zas na jedno rameno a je to tak na půl hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
1.8.12 16:25

To je úlet. Jak v síťované tašce. CHtěla bych to ale vidět na živo. Jinak k věcem od Red Castle bych přistupovala s rezervou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.8.12 16:39

Souhlas s Alpakou, brala bych to s rezervou. A za mě - kvůli pár dnům bych takovou pálku rozhodně nevyplázla. To bych raději třeba nosila v jednoduché kolíbce a rmněti pořídila moiru… Koukám, že tu radilu už i Gladys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
1.8.12 16:48

Ten otisk na ksychtíku z té síťovky jsem si vybavila jako první věc. :lol:
Mi stačí jak usnu na přehozu co máme na gauč (je jakoby žebrovaný) a jsem jak zebra pruhovaná. :lol:

V těhle vedrech kočár - kožešinku z beránka na to jen plenečku a na boudičku mokrou plínu - jo a ideálně holátko jen v plínce. ;) V šátku jsem sice ve vedrech nosila dítě se mi nikdy nepřehřálo ale zas mělo tři měsíce a né tři týdny to bych si asi netroufla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.8.12 16:56

Já vozím nahaláče na nepromok. přebalovací podložce tots bosts… A přes boudičku tu mokrou plínku. manžel mu prej težce závidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí