Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky, vybiram nositko na syna… a byla sem uz celkem rozhodnuta pro manducu, ale ted jsem narazila na nove ceske nositko Kibi a jsem ted dost na vazkach… Nemate s nim nektera zkusenosti? Dekuji
Máte zkušenost s Kibi Nosítko?
Přidejte zkušenost s Kibi NosítkoAhoj, na nosenideti.cz ho už někdo testoval a reakce byla velmi pozitivní a na mě působí taky velmi dobře, takže byvh do něj klidně šla.
Jinak je to celkem novinka, takže asi moc referncí nebude, škoda…
Jsem zvědavá na reference, budu sledovat s dovolením s tebou. Obávám se, že se ale nedočkáme. Je to horká novinka.
Je to úplně nové, tuším z předvčerejška, takže reference asi nebudou. Ale vypadá dobře a testovaly ho zkušené nosnice, takže určitě bude dobré.
Vim ze je to uplna novinka, ale i tak mi to nedalo se zeptat. Zajima me i nazor zda by jste sli do Manduky, nebo do teto zhave novinky… ![]()
Nemůžeš to vyzkoušet? Já bych teda do nosidla asi nešla, átek je šátek. Ale když už, tak spíš to Kibi. Ono shánět batolecí nosidlo je vcelku oříšek. Takle je to z jedné vody na čisto. Myslím, že to má predejce promyšlené, léta zkušenosti s nošením, okolo sebe nosící maniačky
, myslím, že to bude mít vychytané dost.
Satek mam, ale uprimne to s nim moc neumim. Nositko mi prijde snazsi, navic s nositkem to zvladne i manzel, ktery to s satkem odmita.
Výběr nosítka přeci záleží na tom, jak ti sedne. je spousta dobrých ergonomických nosítek. důležitý je i věk a váha dítka a postava maminky …kibi není vyzkoušené, reference ti asi moc lidi neda..
@kapri píše:
Výběr nosítka přeci záleží na tom, jak ti sedne. je spousta dobrých ergonomických nosítek. důležitý je i věk a váha dítka a postava maminky …kibi není vyzkoušené, reference ti asi moc lidi neda..
Vyzkoušené určitě je, bez zkoušení by se jistě nevyrábělo
Ale jako všechno, ani toto nosítko určitě nesedne perfektně všem, ale vzhledem k variabilitě zádové opěrky je určitě větší šance, že bude sedět, než např. u té zmíněné Manducy.
Manducu jsem měla, je fajn, ale brzy malá, takže bych šla do kibi
Číslo jedna dávám ale taky šátku ![]()
Ahoj, přesně v také situaci jsem byla i já. Byla jsem rozhodlá pro Manducu a nakonec jsem objevila nosítko Kibi. Rozhodla jsem se pro Kibi a dnes jsem ho objednala, tak uvidíme. Doufám že mně sedne a bude se vněm dobře nosit.
Kibi nám včera dorazilo. Objednala jsem ho v úterý a ve středu už jsem ho měla doma, super obchod. Zatím jsme ho zkoušela jen doma a malému se vněm líbilo. Já jsem měla strach, že nám Manduca příští rok bude malá. Malý má totiž 8kg v 5měsících. Kibi se dá pěkně nastavit, takže nám příští rok určitě malé nebude.
@cura píše:
Kibi nám včera dorazilo. Objednala jsem ho v úterý a ve středu už jsem ho měla doma, super obchod. Zatím jsme ho zkoušela jen doma a malému se vněm líbilo. Já jsem měla strach, že nám Manduca příští rok bude malá. Malý má totiž 8kg v 5měsících. Kibi se dá pěkně nastavit, takže nám příští rok určitě malé nebude.
Takze spokojena? Jakou barvicku jsi pro syna vybrala?