Nosítko Kibi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
836
31.7.12 23:22

Nositko KIBI

Ahoj holky, vybiram nositko na syna… a byla sem uz celkem rozhodnuta pro manducu, ale ted jsem narazila na nove ceske nositko Kibi a jsem ted dost na vazkach… Nemate s nim nektera zkusenosti? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Kibi Nosítko?

Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
31.7.12 23:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
31.7.12 23:30

Ahoj, na nosenideti.cz ho už někdo testoval a reakce byla velmi pozitivní a na mě působí taky velmi dobře, takže byvh do něj klidně šla.
Jinak je to celkem novinka, takže asi moc referncí nebude, škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
31.7.12 23:34

Jsem zvědavá na reference, budu sledovat s dovolením s tebou. Obávám se, že se ale nedočkáme. Je to horká novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.7.12 23:43

Je to úplně nové, tuším z předvčerejška, takže reference asi nebudou. Ale vypadá dobře a testovaly ho zkušené nosnice, takže určitě bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
31.7.12 23:48

Vim ze je to uplna novinka, ale i tak mi to nedalo se zeptat. Zajima me i nazor zda by jste sli do Manduky, nebo do teto zhave novinky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
31.7.12 23:54

Nemůžeš to vyzkoušet? Já bych teda do nosidla asi nešla, átek je šátek. Ale když už, tak spíš to Kibi. Ono shánět batolecí nosidlo je vcelku oříšek. Takle je to z jedné vody na čisto. Myslím, že to má predejce promyšlené, léta zkušenosti s nošením, okolo sebe nosící maniačky :lol:, myslím, že to bude mít vychytané dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
1.8.12 10:58

Satek mam, ale uprimne to s nim moc neumim. Nositko mi prijde snazsi, navic s nositkem to zvladne i manzel, ktery to s satkem odmita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.8.12 12:10

Brala bych raději to Kibi, než Manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.8.12 14:55

Výběr nosítka přeci záleží na tom, jak ti sedne. je spousta dobrých ergonomických nosítek. důležitý je i věk a váha dítka a postava maminky …kibi není vyzkoušené, reference ti asi moc lidi neda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.8.12 14:59
@kapri píše:
Výběr nosítka přeci záleží na tom, jak ti sedne. je spousta dobrých ergonomických nosítek. důležitý je i věk a váha dítka a postava maminky …kibi není vyzkoušené, reference ti asi moc lidi neda..

Vyzkoušené určitě je, bez zkoušení by se jistě nevyrábělo ;) Ale jako všechno, ani toto nosítko určitě nesedne perfektně všem, ale vzhledem k variabilitě zádové opěrky je určitě větší šance, že bude sedět, než např. u té zmíněné Manducy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
1.8.12 15:21

Manducu jsem měla, je fajn, ale brzy malá, takže bych šla do kibi :) Číslo jedna dávám ale taky šátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.8.12 15:23

Ahoj, přesně v také situaci jsem byla i já. Byla jsem rozhodlá pro Manducu a nakonec jsem objevila nosítko Kibi. Rozhodla jsem se pro Kibi a dnes jsem ho objednala, tak uvidíme. Doufám že mně sedne a bude se vněm dobře nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.8.12 08:44

Kibi nám včera dorazilo. Objednala jsem ho v úterý a ve středu už jsem ho měla doma, super obchod. Zatím jsme ho zkoušela jen doma a malému se vněm líbilo. Já jsem měla strach, že nám Manduca příští rok bude malá. Malý má totiž 8kg v 5měsících. Kibi se dá pěkně nastavit, takže nám příští rok určitě malé nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.8.12 22:30
@cura píše:
Kibi nám včera dorazilo. Objednala jsem ho v úterý a ve středu už jsem ho měla doma, super obchod. Zatím jsme ho zkoušela jen doma a malému se vněm líbilo. Já jsem měla strach, že nám Manduca příští rok bude malá. Malý má totiž 8kg v 5měsících. Kibi se dá pěkně nastavit, takže nám příští rok určitě malé nebude.

Takze spokojena? Jakou barvicku jsi pro syna vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí