Nosítko Kibi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Kibi Nosítko?

Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
12.2.14 15:33

@Ornel My máme modré s bílýma kolečkama, mrkni na web. Barva moc pěkná, sytá, jsem spokojená. Ty lístečky jsem viděla naživo a opravdu je to taková bledá, nevýrazná barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.2.14 16:00

@Mandarinka01 @janicka.ocet

Tak díky holky za radu. Ty lístečky mají moc pěkně nafocené, ale někde na webu mají látku zblízka vyfocenou a ta právě že už tak nezáří. Zkusím mrknout i v kameném obchodě, jestli budou kibi mít, mám čas, maloch má 3 měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
15.4.14 11:07

Holky můžu se zeptat, jak velké děti (hmotnostně) jeste v kibi nosíte, aby se to dalo „zvládnout“. Tedy dájí se prci nosit treba i v roce a půl nebo uz je to na tento typ nosítka pro nosiče moc zátěž a je lepší ho soupnout do krosny? Děkuji za rady. Vím, že psáno do 3 let dítěte, ale teorie a praxe bývá často nekde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.4.14 11:09

Můžu se zeptat v čem je krosna lepší než nosítko? Přijde mi totiž poněkud objemná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
15.4.14 11:18

@Klarindas já teda nemám odzkoušeno zatím ani jedno :D, ale řekla bych, že ve chvili kdy už se díte dává na záda a má už pres 10kg je lepší krosna. Lepší rozložení váhy a pohodlnost pro nosiče + úložný prostor. Nevím, jen moje teorie. proto se radeji ptám zkušenějších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.4.14 11:30

Syn ma cca 11kg a na zadech ho v kibi nosim uplne vpohode a na brise se taky da, i kdyz se pronese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
15.4.14 11:31
@Mamina A píše:
Holky můžu se zeptat, jak velké děti (hmotnostně) jeste v kibi nosíte, aby se to dalo „zvládnout“. Tedy dájí se prci nosit treba i v roce a půl nebo uz je to na tento typ nosítka pro nosiče moc zátěž a je lepší ho soupnout do krosny? Děkuji za rady. Vím, že psáno do 3 let dítěte, ale teorie a praxe bývá často nekde jinde…

ahoj, já i manžel nosíme v Kibi našeho v srpnu 5ti letého syna, má cca 18 kg a v pohodě. Je to spíš teda už jenom na jaře/v létě, protože s X vrstvama zimního oblečení už je tam fest naknap, ale v létě v tričku po horách to zvládnu i já. Mladšího, v srpnu 2letého nosím v Manduce, má cca 11 kg. Kibi má jen tu výhodu, že má flexibilněji nastavitelnou zádovou opěrku a rozptyl mezi nohama (od kolene ke koleni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.4.14 11:36

Já teda nenosím v Kibi ale v Bondolinu a synáček 13kg se na zádech dá nosit v poho.. :)

• Citovat
  • Upravit
840
15.4.14 11:46

Dekuji za odpovedi.. já jen abych nemusela investovat na pul roku do kibiho a pak pořídit krosničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.4.14 12:01

Já začínám dítě cítit jako že si řeknu, že něco nesu, tak kolem 14kg. Do té doby jsem schopná nést klidně 2 hodiny spící, aníž by mě to nějak unavilo. Mezi 14-17kg už to není takový labůžo, ale donesu, kam potřebuju. A nad 17kg už jen v opravdové nouzi. Krosna ti nošení nijak neusnadní, spíš naopak, čím dál je zátěž od těla, tímse posunuje těžiště, a nosič ztrácí potřebnou stabilitu, kterou musí dohánět svaly.
Kibi máme, synovi je 1,5roku a v pohodě to dáváme tak ještě na půl roku místo kočáru a pak dalšího půlroku příležitostně. A pak půjde kibi z domu, mám pěknou limitku, tak předpokládám, že ještě třeba a půlku prodám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
15.4.14 12:56

@McQueen super díky moc, to jsem potřebovala slyšet :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.4.14 13:16

Vyhodu kibi oproti krosnicce vydim v jeji skladnosti. U nas je to tak, ze rocni syn rad chodi, ale ujde tak 1-2km max, tak si dam na prochazku kibi kolem pasu (jako bych mela ledvinku) a v pripade potreby rozbalim a syna poponesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 13:26

Máme celkem velké dítě - 14 až 15kg, 20měsíců a nosíme v Kibi občas na procházky. Nosí tatínek, trochu se prý pronese ale myslím, že to by bylo i v krosně… Kibi doporučuju, je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
15.4.14 13:35

Jediný problém vidím v tom, že nemá uložný prostor :) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 13:40

Tak mně to zase tak nevadí, manžel nese dítě a já batoh s věcma…Když byl menší nosila jsem dítě a tašku přes rameno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí