Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Máte zkušenost s Kibi Nosítko?
Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko
Dobrý večer. Jejda to je mi líto Jiřlinko
. Manžel mi dneska kibi přivezl. Sice ne valentain, ale taky hezké. Přesto Vám děkuji.
@JIŘLINKA @JIŘLINKA
@JIŘLINKA píše:
@Ajda14 Ok, díky za infoAť dobře slouží
Myslím, že bude. Malá se ráda nosí. Máme takovéto
@Ringle píše:
@JIŘLINKA Prodáváte ještě Kibi? Měla bych zájem.
Dobrý den. Já ne, ale pisatelka Jiřlinka.
Není tu nějaká maminka co má KiBi v modré barvě s šedými puntíky? Mám možnost koupit a ráda bych viděla jak vypadá na nějaké mamnce ![]()
Moc děkuju.
Bára ![]()
Ahoj maminky, budu prodávat své KiBi - v barvě co je tady výše fotka u příspěvku Ajda14. Inzerát budu teprve vkládat, tak kdyby byl zájem…;-)
Tak jsem se také rozhodla Kibi prodat, mám krásné Valentine ještě skoro rok a půl v záruce. Ještě raději bych ho vyměnila za Tulu Toddler.
Majitelky Kibi, prosím o radu:
chci si koupit chrániče na popruhy a pytlík na uskladnění nosítka, nejspíš budu objednávat na Fleru. Jaký rozměr chráničů a hlavně pytlíku se vám osvědčil? Pasují třeba ty na Manducu, nebo je lepší si rozměry nějak upravit?
Ahoj, poradíte prosím, od kdy jste nosili děti v Kibi? Mám ho doma, kupovali jsme na dceru, když měla 6 měsíců. Teď mám doma novorozence, nosím v šátku, ale nevyhovuje mi, nemůžu se s ním nějak sžít, tak už se těším, až budu moct dát do Kibi. Vím, že se uvádí od 4 měsíců, ale míry 4měsíčního můžou být dost rozdílné. Proto se ptám, kdo máte, od jakého věku nebo váhy jste nosily? Díky.
Nemám Kibi ale Manducu, ale v nosítku bych nosila, když bude dítě držet hlavu, což v těch 4 měsících splňuje valná většina dětí. Pokud ho máš doma, tak bez obav vyzkoušej a uvidíš, když se ti to nebude zdát, tak ještě vydrž.
Ahoj, kibi sedí tak od 6 měsíců nejdříve, pokud máš obrika, může i platit ty 4 m. Já satkuju a manžel nosí v kibi od toho půl roka,70cm,8kg. KIBI na nejmenší rozměr utahnuto.
@Mandarinka01, já nosím v kibi od 5-ti měsíců…na novoška jsem měla caboo. Asi bych dříve než v těch 4. měsících nedávala, je fakt celkem „veliké“ ![]()
My začli nosit v Kibi od 3§§-4 měs bylo to nutné skrz školu staršího, v kočárku nám nechtělo miminko být a v pohodě, hlavičku měl krásně podloženou, nekymácela se mu nic špatného, je třeba to ale vyzkoušet.
Nevíte k čemu je suchý zip na kapucce? Kapucka sundat nejde, je po stranách přišitá, jediné co mě napadlo je větrání… Už se těším na teplejší období až budem nosit bez zateplené kapsy