Nosítko Kibi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Kibi Nosítko?

Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
24.3.15 18:14

Děkuji za reakci :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.4.15 11:26

Zkusím trochu oživit diskuzi a doufám, že už je s kibi také trochu více zkušeností. Nevíte, kde by se dalo kibi přímo vyzkoušet? Nechce se mi totiž hned objednávat, když nevím, jestli v něm malá vůbec bude chtít být. A hlavně se chci zeptat, zda jste v kibi někdo nosil už třeba dvouměsíční dítě? Je to podmíněno držením hlavičky nebo spíš výškou, když tam má být nějaká opěrka pro spící dítě? Budu vděčná za jakékoliv odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.4.15 11:30

@lentilka05 je to dane sirkou nositka, i upravene na nejmensi sirku bude pro dvoumesicni dite moc siroke mezi nohama. Kibi nema novorozeneckou vlozku, i kdyz si myslim, ze by tam sla pouzit treba ta z Erga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishullka
28.4.15 11:34

Ahoj, Kibi vřele doporučuju, je perfektní. Určitě není nijak podmíněno výškou dítěte. Ta opěrka pro spící dítě je něco jako kapuca, aby mu hlava nepadala. Mému synovi je 8 měsíců a tu „kapucu“ ještě nepotřebujeme a není žádný drobek. Ale dvouměsíční mimčo bych v tom nenosila, pro něj je lepší horizontální poloha. Tady je odkaz, kde je dost informací: http://kibi.cz/index.php

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
28.4.15 11:35

@lentilka05 můžeš si ho třeba jen půjčit. Zkus Bránu k dětem. Odkaz si najdi sama. A určitě i jinde. Zaplatíš zálohu, půjčovné a pak si ho můžeš rovnou nechat nebo jim ho pošleš zpátky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.4.15 11:36

V Praze v Brane k detem v ulici Naplavni vetsinou jedno kibi na prodejne maji a lze urcite vyzkoušet. Ja v nem nosila prilezitostne od tri mesicu. Na hlavicku je tam sice operka, ale pro mensi mimco stačí vyhrnout vys latka nositka, protoze vystačí. Spis je problem u mensiho mimca, zda nebude moc siroke nositko mezi kolinkam. Prijde mi, ze opravdu hezky sedelo od cca 4 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.4.15 11:49

@Run @Jijan Na Bránu k dětem akorát koukám. Tak pokud je to o té šířce u nožiček - a to všem děkuju za upozornění, to by mě vůbec nenapadlo, čekala jsem jen tu hlavičku - tak asi zkusím chvíli počkat a snad se v následujících dvou měsících dostanu do Prahy, kde bych ho vyzkoušela a případně hned koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.4.15 12:13

Doporučila bych skupinku na FB, pokud ho mas, Nosime děti. Je tam spoustu holek s Kibi a třeba i některá z tvého okolí, která by ho půjčila vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.4.15 13:30

Pokud nosíte v KiBi, je na fb přímo skupinka Nosíme děti v KiBi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.15 11:59

Ahoj, nosím malou v Kibi nosítku, ale mám problém se zády. Nevím, jestli ho mám nějak špatně nastavené, utažené, zkouším vše možné… nebo je to už těmi zády. Máte to někdo také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.5.15 12:11

@Linda40 Kolik malá váží? Já jsem nosila desetikilového a v pohodě, právě mi to nosítko přišlo velmi pohodlné, nic mě z něj nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.15 19:52

Má asi 8 kg. Zkoušela jsem si dát ten bederní pás na boky, ale to mě moc tlačí, když ho mám na břiše tak si zas s malou už překážíme. Jsem malá, drobná… asi nejsem na nošení stavěná, nevím. Ještě budu zkoušet Manducu, třeba mi sedne líp, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.5.15 21:55

@Linda40 No já jsem právě taky měnší (164cm, 50 kilo) a vyhovovalo mi víc Kibi, než Manduca, u ní mě po delším nošení většího dítěte začaly řezat ramenní popruhy. Ale klidně ji zkus, každému může sednout něco jiného. U nás vídám hodně maminek i s Ergem, takže to by taky možná stálo za pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.6.15 23:06

Nosítko Kibi

Ahoj maminky, na nosítko Kibi čtu jen samé pochvaly a ráda bych si ho koupila. Problém je, jak tak hledám, ho vůbec sehnat v barvách loňské kolekce (fialová, starorůžová, modré květy). Neuvažujete některá o prodeji nosítka v těchto barvách? Na bazárku mám i inzerát, tak to ještě zkouším i touto cestou :-) Jen možná ještě jeden dotaz. Měla jsem možnost vyzkoušet si na pár dní od kamarádky manducu na půlroční holčičku, přišla mi fajn, jen mi trošku vadilo u ramenních popruhů, že jsou takové „tlusté“ a občas mi to slézalo z ramen (jsem drobnější postavy). Tak jestli někdo z vás má možnost srovnání? Děkuji Jitka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
1.6.15 23:43

@jit80 měla jsem obojí a určitě je lepší ve všech směrech Kibi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...