Nosítko Kibi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Kibi Nosítko?

Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
1.3.16 22:58

@Mandarinka01 Výrobce sám uvádí někde v materiálech od 60cm výšky. Já bych teda řekla trochu víc, tak 65cm. Ale většina dětí si myslím, že tam bude moct být už dřív, než v 6m. Já jsem v Kibi začala nosit druhého syna na střídačku s šátkem ve 3,5m, kdy měl 68cm a 6,5kg. Utáhnout mi tam šel úplně v pohodě.

@zoy píše:
Nemám Kibi ale Manducu, ale v nosítku bych nosila, když bude dítě držet hlavu, což v těch 4 měsících splňuje valná většina dětí. Pokud ho máš doma, tak bez obav vyzkoušej a uvidíš, když se ti to nebude zdát, tak ještě vydrž.

U Kibi jde regulovat výška zádové opěrky a u menších dětí lze vytáhnout tak vysoko, že mu zajistí i hlavičku, takže se mu nezaklání ani se nekymácí.

@lucypaja Sucháč v kapucce jsem taky nepochopila :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
2.3.16 08:34

@Hoa Mai To jde i u Manducy, oficiálně je od novorozence, ale reálné tam to dítě do cca 3 měsíců je takové rozplizle než se naučí držet aspoň tu hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20175
4.3.16 17:58

Hoa mai-tak se asi zkusím optat v obchůdku kde sme ho kupovali, třeba jde k tomu ještě něco přikoupit, ale co sem koukala, tak toho moc pro Kibi není jako přímo pro toto nosítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.3.16 20:15

@lucypaja A co potřebuješ přikoupit? Přímo originál Kibi nevím, jestli něco je, ale na Fleru se dají sehnat různé doplňky, které jsou ušité přímo na míru nosítka. Já mám odtud slintáčky-chrániče popruhů a nepromokavý obal na Kibi, taky jsem tam viděla chrániče těch rozšiřovacích druků na bederáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20175
4.3.16 22:29

No teď momentálně nevím, možná pláštěnku, mám sice kapsu z merino vlny, ale nevím, zda bude dobrá v létě to v ní bude asi teplo..jinak ty pláštěnky jsou pěkně drahé.
chtěla sem se optat, zda si s Kibi sedáte v mhd? Už sem se setkala s trochou nevole řidiče, když sem řekla, že si s malým sednout nemůžu, že mu to vadí, tak byl trošku naštvaný, že není bezpečné s mimnkem stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.3.16 01:23

@lucypaja S tím jsem se osobně nesetkala, u nás v Brně jezdí vždycky tolik lidí, že řidič mě nikdy neřešil. Já sezení taky odmítám, když mě lidi pouští. Jednak děti to taky nemají rády, když si sednu a jednak mi vadí, že chodící dítě by botami špinilo sedadlo. Ale už mě taky párkrát napadlo, že když autobus prudce zabrzdí, tak poletím i s malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20175
5.3.16 08:59

Já se snažím stát poblíž dveří když to jde a opírá se o tu desku co tam bývá takže kdyby prudce zabrzdil, tak by mě to snad s malým zastavilo, většinou jezdím jen pár zastávek. Na špinavé botky snad existují návleky nebo se tam můžou dát i igelitové pytlíčky a je to skoro zdarma..Měla jsem jedny webovky kde paní šije různé věci zkusím je najít a dát sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20175
5.3.16 09:03

Tak ty webovky jsou

www.sommi.cz

paní Věra Sommová je to kamarádky známá takže ověřená paní ne žádná podvodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
16.5.16 16:57

Obnovuji - Kibi jsem si poridila pred 3 lety, ale moc nepouzivala. Ted mam doma novorozene a chtela bych dat nositku novou sanci. Mozna se za tu dobu vylepsily doplnky atd. - da se treba nekde dokoupit novorozenecka vlozka? Vsude ctu od 4m kvuli hlavicky a pockat az bude mit dite aspon 60cm.. pro me cim pozdeji, tim min budu nositko pouzivat kvuli mym zadum. Tak jen premyslim, jake mam moznosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
16.5.16 17:13

@kittysha opravdu až od 4 měsíců, na novorozence nejlepší šátek nebo šátkové nosítko. Kibi později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20175
16.5.16 20:50

Tak my nosili od třech měs. a hlavičku měl krásně opřenou nikde mu nic neklinkalo, byl tak, že měl podsunutý zadeček ale pravda je, že šátek je opravdu už pro novorozence, zda je novorozenecká vložka myslím, že ano, ta je i u Manducy, zkuste si zadat webovky paní Moniky Roubalové má i obchůdek, sama odnosila tři děti a dost tomu rozumí, zkusím se kouknout, zda najdu webovky a dám je sem, je z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20175
16.5.16 20:53

Tak ty webovky jsou

www.nosenideti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.5.16 22:16

@kittysha Kibi od narození určitě ne. Novorozenecká vložka do Kibi není, dá se použít třeba z Erga, ale nedělala bych to, bude to taková nouzovka. My nosili v Kibi od 3,5 měsíců, kdy měl syn 67cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
5.6.17 17:41

Nemate prosim nekdo zkusenost zda jde u Kibi nosit popruhy na zadech krizem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.6.17 17:57

Určitě jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie