Nosítko Kibi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Kibi Nosítko?

Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
878
11.11.14 14:25
@Sidík píše:
@m311 Můžete mi prosím zaslat fotku v jakém je Kibi stavu a cenu? Děkuji

Dobrý den,

KiBi jsem minulý týden prodala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.14 09:05

Ahoj, prosím, je tu nějaká „malá“ uživatelka KIBI? Měřím pouhých 155 cm a ráda bych koupila KIBI nosítko. Píšou, že se dá upravit na jakoukoliv výšku, tak by mne zajímalo, jak to je v realitě.
Jo a syn má 1,5 roku 79 cm, 9,1 kg.
DĚKUJI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
19.12.14 09:27

@panikralickova Ahoj, ja mam 160cm, nosime malou od 3mesicu a jsem spokojena :kytka: Momentalne vazi cca stejne jako vas syn, jen je teda o 7mesicu mladsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
19.12.14 11:08

@panikralickova
Ahoj, já mám 153 cm. Můj muž mám přes 180 cm. KiBi šlo přispůsobit v pohodě nám oběma. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.12.14 12:05

@m311 Ahoj, my jsem teda vyšší, ale u obou asi o stejný kus - a střídáme se bez problémů - ani nemusíme moc přenastavovat, je teda fakt že my spíš přenášíme než nosíme, takže to tak moc nemusíme řešit, ale dá se nastavovat dost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
19.12.14 12:26

@panikralickova: Já měřím asi 157 a Kibi nosím úplně v pohodě. Zkoušela jsem kromě něj i Manducu a ta mi naopak neseděla vůbec. Střídáme se i s mužem, který má přes 180 cm a bez problému. Jenom jsem teda poměrně brzo musela přejít na nošení na zádech, protože vepředu jsem přes dceru už pořádně neviděla na cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.3.15 16:52

Čau holky, mám prosbu, chceme pořídit nosítko Kibi, ale furt řešíme barvu, ve finále máme modrou a Aguti, nevíte náhodou zda ta modrá je jako obyč modrá, nebo jako na obrázku spíš tyrkysová, chceme to pro holku, tak ať víme na čem jsme. A viděli jste někdo na živo tu Aguti? Díky za odpověď. O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.3.15 08:52

@Ondrášofka Máme doma aguti - barevně mi přijde odpovídající promo fotkám. Máme ho teda na kluka, nechtěla jsem žádné křiklavé barvy, kdyby chtěl nosit i tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
7.3.15 13:43

@Ondrášofka taky jsem viděla naživo aguti a přijde mi odpovídající fotkám, stejně jako ta modrá. Já bych řekla, že to není tyrkysová, ale prostě výrazná modrá. Pro holku by šly i modré lístky, ty máme my, vypadají moc pěkně, oproti té výrazné modré jsou ale pastelovější, barvy nejsou křiklavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
8.3.15 10:32

Zdravím, moc děkuji, vzali jsme nakonec modrou, ale ted ještě řešíme nějakou pláštěnku, jelikož by jsme rádi i na hory, máte nějakou vyzkoušenou, našla jsem na netu nějakou Cocoon, ale přijde mi že po mé bundě stejně zatéká do nosítka, poradíte někdo? Děkuji. O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
8.3.15 22:33

@Ondrášofka osobní zkušonost nemám, ale vzala bych neco jako pončo, co je na kolo… a nejak popřípade upravit otvor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
23.3.15 16:02

Zdravím, mám dotaz. Můžu KIBI koupit už pro 3 měsíční mimčo? Šátek nám nesedí a potřebuji nosítko. Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.3.15 09:24

@Alishia Řekla bych, že mu bude ještě velké. Záleží sice na velikosti mimča, ale zkoušeli jsme ho na skoro 5 měsíční mimi a bylo mu ještě velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.3.15 10:54

Myslim, ze vyrobce udava az od 4.m.
Ja nosim spokojene od cca 4, 5m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
24.3.15 18:12

@es-myska @Yasmi za reakci. Manduca je asi pro prtata lepší, ale mě se kibi prostě víc líbí :). Až mu bude 4,5 měsíce pojedeme na dovolenou a už bych ho chtěla vzít občas do nositka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí