Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Máte zkušenost s Kibi Nosítko?
Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko@Sidík píše:
@m311 Můžete mi prosím zaslat fotku v jakém je Kibi stavu a cenu? Děkuji
Dobrý den,
KiBi jsem minulý týden prodala. ![]()
Ahoj, prosím, je tu nějaká „malá“ uživatelka KIBI? Měřím pouhých 155 cm a ráda bych koupila KIBI nosítko. Píšou, že se dá upravit na jakoukoliv výšku, tak by mne zajímalo, jak to je v realitě.
Jo a syn má 1,5 roku 79 cm, 9,1 kg.
DĚKUJI!
@panikralickova Ahoj, ja mam 160cm, nosime malou od 3mesicu a jsem spokojena
Momentalne vazi cca stejne jako vas syn, jen je teda o 7mesicu mladsi ![]()
@panikralickova
Ahoj, já mám 153 cm. Můj muž mám přes 180 cm. KiBi šlo přispůsobit v pohodě nám oběma. ![]()
@m311 Ahoj, my jsem teda vyšší, ale u obou asi o stejný kus - a střídáme se bez problémů - ani nemusíme moc přenastavovat, je teda fakt že my spíš přenášíme než nosíme, takže to tak moc nemusíme řešit, ale dá se nastavovat dost:-)
@panikralickova: Já měřím asi 157 a Kibi nosím úplně v pohodě. Zkoušela jsem kromě něj i Manducu a ta mi naopak neseděla vůbec. Střídáme se i s mužem, který má přes 180 cm a bez problému. Jenom jsem teda poměrně brzo musela přejít na nošení na zádech, protože vepředu jsem přes dceru už pořádně neviděla na cestu.
Čau holky, mám prosbu, chceme pořídit nosítko Kibi, ale furt řešíme barvu, ve finále máme modrou a Aguti, nevíte náhodou zda ta modrá je jako obyč modrá, nebo jako na obrázku spíš tyrkysová, chceme to pro holku, tak ať víme na čem jsme. A viděli jste někdo na živo tu Aguti? Díky za odpověď. O.
@Ondrášofka Máme doma aguti - barevně mi přijde odpovídající promo fotkám. Máme ho teda na kluka, nechtěla jsem žádné křiklavé barvy, kdyby chtěl nosit i tatínek.
@Ondrášofka taky jsem viděla naživo aguti a přijde mi odpovídající fotkám, stejně jako ta modrá. Já bych řekla, že to není tyrkysová, ale prostě výrazná modrá. Pro holku by šly i modré lístky, ty máme my, vypadají moc pěkně, oproti té výrazné modré jsou ale pastelovější, barvy nejsou křiklavé.
Zdravím, moc děkuji, vzali jsme nakonec modrou, ale ted ještě řešíme nějakou pláštěnku, jelikož by jsme rádi i na hory, máte nějakou vyzkoušenou, našla jsem na netu nějakou Cocoon, ale přijde mi že po mé bundě stejně zatéká do nosítka, poradíte někdo? Děkuji. O.
@Ondrášofka osobní zkušonost nemám, ale vzala bych neco jako pončo, co je na kolo… a nejak popřípade upravit otvor
Zdravím, mám dotaz. Můžu KIBI koupit už pro 3 měsíční mimčo? Šátek nám nesedí a potřebuji nosítko. Děkuji ![]()
@Alishia Řekla bych, že mu bude ještě velké. Záleží sice na velikosti mimča, ale zkoušeli jsme ho na skoro 5 měsíční mimi a bylo mu ještě velké.
Myslim, ze vyrobce udava az od 4.m.
Ja nosim spokojene od cca 4, 5m.
@es-myska @Yasmi za reakci. Manduca je asi pro prtata lepší, ale mě se kibi prostě víc líbí
. Až mu bude 4,5 měsíce pojedeme na dovolenou a už bych ho chtěla vzít občas do nositka