Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Máte zkušenost s Kibi Nosítko?
Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko@Mamina A píše:
Jediný problém vidím v tom, že nemá uložný prostor![]()
anebo ledvinku… dnes už se prodávají takové, co nevypadají jak za našeho mládí ![]()
@Mamina A píše:
Jediný problém vidím v tom, že nemá uložný prostor![]()
já nosím buď tašku přes rameno nebo batoh s hodně povolenými popruhy, ten teda ale hlavně na měkký náklad (mikiny, bundy, svačina, plínky, malá flaška s pitím), pokud mám těžší nákup v batohu, mám dítě na břiše a na opravdu velký nákup beru tašku na kolečkách
Mám 10kg dcerku (14měs) a nosím stále na břiše…na záda si ji sama dát neumím a navíc bych „neměla přehled“
a to, že tam není úložný prostor mi teda taky vadí..aspon kdyby tam byla malá kapsička na kapesník nebo peněženku
ale jinak jsem s Kibi moc spokojená ![]()
No já budu muset nosit dítě i batoh, takže z toho důvodu by možná byla lepší ta krosna, ale nejakou tou šikovnou ledvinkou by se to mozná řešit dalo…
@Mamina A píše:
No já budu muset nosit dítě i batoh, takže z toho důvodu by možná byla lepší ta krosna, ale nejakou tou šikovnou ledvinkou by se to mozná řešit dalo…
já kdysi uvažovala o ledvince coleman cool hip, má 2 přihrádky na pití (MÁM 2 DĚTI) A DOVNITŘ PÁR DROBNOSTÍ (PLÍNKA, KAPESNÍK, NÁHR. PUNČOCHY…)
Ahoj, ráda bych koupila použité ale v top stavu nosítko kibi, případně manducu, Za nabídky děkuji
@Bramborka13 píše:
Ahoj, ráda bych koupila použité ale v top stavu nosítko kibi, případně manducu, Za nabídky děkuji
ahoj, mám Kibi, prodala bych, je téměř nenošené (máme i Manducu, nosíme tu). Barva světle modrá, zítra můžu obhlédnout, popsat stav, nafotit apod.
@mischelinka to by bylo super, jaká je Vaše představa o ceně? A jak staré dítě nosíte? Já jsem vyzkoušela manducu, ale četla jsem, že kibi je vhodnější potom pro větší děti. mám půl roční holčičku. Kdyžtak foto prosím na email k. kunertova@seznam.cz
Díky moc
@Bramborka13 tak nosidlo už jsem bohužel prodala, inzeruji i na nosenideti, kam doporučuji se dívat, tam je velký odbyt a šance sehnat
Já používám Manducu i na větší děti, mě lépe sedí tahle, proto jsem Kibi prodala. V Manduce občas doteď poponesu i svého skoro 5ti letého syna a pravidelně nosím 2letého. Kibi nesedělo manželovi ani mě (nosí i on), ale zase někomu sedí více Kibi a chce jen to. Možná by to chtělo nejdříve vyzkoušet, než kupíte, přece jen už máte manducu, tak není kam spěchat, ta je alespoň do 2 let prcka ideální.
@mischelinka díky za typ, zkusím ty druhé stránky. Mohu se ještě zeptat za kolik jste tedy kibi prodala? Zatím nemám nic, manducu jsem měla od kamarádky jen půjčenou na vyzkoušení. Musím ale říct, že se mi lépe nosila se zkříženými pásy na zádech, dá se i u kibi? Mám teď možnost koupit starší manducu za dobrou cenu, tak do toho asi půjdu.
@Bramborka13 prodala jsem za 2000,–. Na nosenideti.cz (snad to není reklama) se dá koupit v sekci bazar často i manduca. Myslím, že u ibise dají popruhy zkřížit taky, já to tak nikdy nenosila, ale možná vám to víc vyhovuje díky tomu, že je malá ještě malá, až povyroste, tak už to potřeba nebude. Já nosila obě děti od cca 5 měsíce a kolem roku jsem je dala na záda a to už je paráda. Nevím, odkud jste, ale zkuste mrknout po případné půjčovně, kde byste Kibi vyzkoušela anebo tady jestli není nějaká maminka ze stejného města…
@mischelinka bohužel jsem ze severních Čěch (Děčín) a žádnou půjčovnu ani prodejnu, kde by se dalo vyzkoušet jsem tady nenašla. Asi půjdu do vyzkoušené manducy. Jestli píšetě, že do 2 let je to pohoda, tak to vyzkouším. Myslím, že manduca se prodá vždy
Moc děkuji a hezký den