Nosítko Kibi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Kibi Nosítko?

Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
7.3.13 20:34
@Alishia píše:
A s Kibi, máš zkušenost? Tam by právě měla ta látka jít taky nastavit. Storchenwiege mám šátek :palec:

Když jsem sháněla novorozenecké nosítko, tak Kibi ještě neexistovalo :) takže jsem vyčetla, je můžu buď pořídit Ergo nebo Manducu s novorozeneckýma vložkama nebo to Storchenwige a vybrala jsem Storcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.4.13 11:39

Zdravím a taky se přidávám do diskuze a zároveň žádám o radu zkušenějších :-) Včera jsme byli v bavlnce a zkoušela jsem Storchenwige strašně se mi líbí a pak jsem se zeptala i na kibi píší od 4 mesíců malý má necelé 3. Paní prodavačka nejdřív, že z toho vypadne nakonec jsme ho zkusili a k manduce se ani nedostali. Po pár minutkách popocházení vytuhnul jak dřevo i při přendávání do autosedačky se nevzbudil a to jinak umí zařvat :-) Takže super už se těším až přijde béžové měli jen fialovou a to by manželovi moc nevyhovovalo konec konců mě se taky v béžové líbí nejvíc. :lol: Tak a teď ten dotaz. Je možné nosítko užívat i místo kočárku? Jako tím myslím na delší trasy atd… Přeci jen v nosítku je to pro mě pohodlnější než s sebou vláčet kočár… Děkuji za odpověď a přeju všem příjemné nošení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.4.13 16:08

@Vendice No jasně, já jsem prvních šest měsíců kočárek prakticky nepoužívala, synovi se v něm nelíbilo a v nosítku krásně spal nebo se koukal ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.4.13 21:10

@aiko24 Super, už se nemůžu dočkat:-) Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.5.13 16:10

Místo kočárku se dá používat zcela stoprocentně, my žijeme v Paříži, kde se to s českými kočárky-tanky skoro nedá, do metra teda rozhodně ne, takže Kibi používám každý den. Jenom si tedy vůbec nedokážu představit, jak bych v tom nosila 3měsíční. Já ho koupila, když malému bylo přes 8m, měl necelých 8kg, a stejně jsem ze začátku musela nosit popruhy křížem, aby tam byl napevno. Jenže z toho velmi bolí za krkem a nejde pak připnout kapucka. Jinak já pár much na Kibi vidím - s karabinkami u zádové opěrky jde velice špatně manipulovat a ramenní pás je dost krátký, mému příteli, a to je střízlík, je jen tak tak. A připínání kapucky přeskou k tomuto pásu má tu nevýhodu, že právě vyšší postavy to mají tip top, skoro ten pásek od kapucky k přesce na ramenním pásu nedosáhne. Jinak spokojenost, jen se trochu obávám, jestli vydrží materiály, např. gumička na zachycení bederního pásu se už po krajích vytahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Syfon
30.5.13 19:12

Bessinka, v jakem obchode jsi ho prosím tě kupovala? Díky.

• Citovat
  • Upravit
208
30.5.13 22:41

@kiwi2 tak to my mame asi fakt obrika. Mel to akorat ted ma 4,5 mesicu a vazi 6,9kg. A to neni vubec tlusty spise dlouhy. Jinak negativa stejne jako ty. Kibi mame od toho tretiho mesice a uz je ta gumicka na stranach taky takova vlnkovate vytahana, zadove zapinani byl ze zacatku problem ale ted uz v pohode. Manzelovi ho ale zapinam ja. A jeste mi nekdy nejde zamknout ta pasova prezka. Kapucku zatim nedavam to nam zatim staci zadova operka ale jsem mensi 165cm a myslim ze by ta kapucka koncila na mych zadech. To ale opravdu jeste hodnotit nemuzu. Ale jinak urcite dobra vec. Co si budem nalhavat, kdo nam v dnesni dobe pomuze treba do mhd. A pristupnost hodne mist je s kocarem nemyslitelna. Takze jsem rada ze muzu s prckem vyrazit na brise.

Příspěvek upraven 03.06.13 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.6.13 12:47

Zamykatelná spona

Zdravím, musím jen chválit výrobce nosítka. Hned mi psali, že už na problém se zamykáním spony přišli a pošlou mi náhradní. A teď už každou sponu testují. Takže tento problém by už asi nastat neměl. Rozhodně oceňuji výbornou komunikaci a sledování spokojenosti zákazníků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hančííí
11.7.13 21:18

Manduca nebo KiBi?

Ahojda, máme docela velkého 3,5 měsíčního klučíka (nejspíš něco přes 7 kg a přes 66 cm), doteď jsem (kromě kočárkování) nosila v babyvaku od p. Pecha, ale už se drobet pronese ;o)a teď se rozhodujeme, kudy tedy dál…(šátek mám půjčený, ale zatím se úplně nekamarádíme)
Doporučujete manducu či raději KiBi (v souvislosti s naším obříkem ;o) )? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
496
19.7.13 15:25

Rada pridam mou 100% spokojenost s kibi. Jsem asi prvni v republice, kdo si koupil zelene uzasne kibi, bala jsem se, ze na me nezbyde a potrebovala jsem ho urgentne, takze bylo objednano mailem jeste pred zahajenim prodeje :) Po narozeni dcery jsem procetla vsechno mozne a porovnavala vsechna nositka, tedy virtualne. Kibi me nadchlo uplne vsim a hlavne je to ceska vyroba a napad maminek, takze kdo jiny by mel vymyslet neco tak praktickeho. Kibi pouzivam od 5m a dcera do par minut spi a vydrzi i 2 hodiny. Uz jsem byla i na vernisazi a jinych akcich a je to naprosto bezchybne nositko. Zada me neboli, vse je kvalitni a funkcni bez problemu. 100% doporucuji, investice se vyplati. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martan_i
23.7.13 00:03

Určitě Kibi, v našem občas nosíme třiletýho-je drobnější 12 kilo. Manduca je výrazně menší.

• Citovat
  • Upravit
290
21.8.13 10:51

Dnes jsem si objednala fialove KiBi. Dcera ma pres 5 kilo a 60 cm tak doufam, ze ho uz budeme moct nosit a o vikendu vyrazit konecne do lesa:-))). Nemuzu se dockat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.8.13 12:11
@elnido píše:
Dnes jsem si objednala fialove KiBi. Dcera ma pres 5 kilo a 60 cm tak doufam, ze ho uz budeme moct nosit a o vikendu vyrazit konecne do lesa:-))). Nemuzu se dockat!

A já už ho mám doma, kiš kiš :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
290
21.8.13 14:39

@Brunifid ..... A od jakeho mesice jsi ho zacala pouzivat??? Myslim vek ditete :). A jsi spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.8.13 16:14
@elnido píše:
@Brunifid ..... A od jakeho mesice jsi ho zacala pouzivat??? Myslim vek ditete :). A jsi spokojena?

Já byla vždycky šátková, nosítka jsem ani nezkoušela. Nějak mě to napadlo teď, že ho jako jen vyzkouším, malé je 11 měsíců. No a rovnou jsem ho koupila, moc mi vyhovuje. Jiná nosítka jsem ani netestovala, prostě mám pocit, že mi tohle sedí, hlavně se mi na něm líbí možnost nosit v tom různě staré děti.
Nosím v něm denně několikrát, dohromady řádově hodiny. Dělám s tím doma co je potřeba, opravdu je super.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak