Nosítko Kibi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Kibi Nosítko?

Přidejte zkušenost s Kibi Nosítko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
21.8.13 16:15

Dneska v krámě - měla jsem malou na břiše, pak jsem potřebovala vyložit vozík nákupu na pult a dojít vedle do masny, tam jsem kupovala asi 15kg masa, musela jsem to v jedné tašce zvednout do auta, tak jsem si u kasy dítě jen přesunula na záda, fik fik, nic jsem složitě nemotala. Krásná práce :palec:

• Citovat
  • Upravit
852
23.8.13 10:19

Ahoj, zrovna mi přišlo Kibi, ale nedošel návod, je někde na netu? Na jejich stránkách se mi nic neukazuje a na you tube je jen představení nosítka…
Jak nasazujete dítě do nosítka? Já zatím používám HD vak a nejdřív dám dítě do pytle a pak až si to hodím na ramena:-)) Takže ted asi budu muset nějak kordinovat zapínání nosítka a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.8.13 11:08
  • Citovat
  • Upravit
852
23.8.13 11:46

@Brunifid jsem asi natvrdlá ale mě se tam nic nezobrazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.8.13 15:17
@Klarindas píše:
@Brunifid jsem asi natvrdlá ale mě se tam nic nezobrazuje…

Je tam soubor, jak to, že ho nevidíš???
Co takhle ?
Nebo to můžu zkusit stáhnout a hodit Ti to do mejlu.
Což by teda mohl i rpodejce, jim to prostě napiš, že Ti to dorazilo bez návodu a vsadím se, že Ti ho pošlou i poštou.

• Citovat
  • Upravit
7388
27.8.13 07:50

Nosím v Kibi už půl roku (nyní 17m dítě) a absolutní spokojenost. Jediné, co mě trochu štve, je hlavová opěrka pro větší děti, která je srolovaná do kapsičky na zádové opěrce, kde tvoří nevzhlednou bouli, navíc jsem i přemýšlela, jestli nemůže děcko trochu tlačit :nevim: V životě jsem ji nepoužila, takže bych ocenila, kdyby byla odepínací. Ale to je jen malá vada na kráse. Jinak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.8.13 09:10

@Bibi82 Já jsem zas zkoušela starý model, co to měl sundavací na sucháče, vzala jsem za ni a zůstala mi v ruce, to jsem se teda hned ujišťovala, že už se to přišívá.

• Citovat
  • Upravit
817
31.1.14 14:34

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Dnes jsme byli s dcerou zkoušet Kibi a jsem z něj úplně nadšená. Najdou se tu prosím další zkušenosti, kdo toto nosítko máte? Plánovali jsme, že koupíme nosítko z druhé ruky někde na bazárku, ale Kibi nikdo neprodává, zatímco ostatních ergonomických nosítek je plno. Je to tím, že je Kibi nové, nebo je s ním každý tak spokojený a nechce se ho vzdát? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
31.1.14 14:45

Hodně lidí Kibi má, je nastavitelné i na větší děti a je fakt pohodlné, proto ho podle mě maminky neprodávají, taky jsem hledala použité a nakonec koupila nové, nikde ho neměly na bazaru. Je super, manducu jsem prodala, nevyhovovala mi. Máme teda i šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
31.1.14 14:46

Kibi je nové, proto není na bazarech. Já ho mám doma, perfektně sedí na zádech, ale musím říct, že cena je na kvalitu použitého materiálu fakt hodně vysoko. Prostě předraženej výrobek. Popruhy bych uvítala z pevnějšího materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
31.1.14 14:55

@Mandarinka01 My ho také koupili nové a jsme moc spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
31.1.14 18:46

Taky mám! Taky nové! A je super!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
1.2.14 14:31

@janicka.ocet @elnido @Turante @ninabu Děkuju za zkušenosti. Dnes jsem Kibi objednala, tak snad budeme všichni spokojení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.2.14 21:33

@Mandarinka01 Jéééé taky o ni uvažujem, jakou máš barvu? Zvažuji modré lístky, ale mám obavu, aby ta látka nevypadala vybledle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
12.2.14 07:00
@Ornel píše:
@Mandarinka01 Jéééé taky o ni uvažujem, jakou máš barvu? Zvažuji modré lístky, ale mám obavu, aby ta látka nevypadala vybledle.

Ta modrá vybledlá je. My ji měli a pak jseem litovla, že jsem vzala tuto barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí