Šátek na nošení mimča

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
28.8.14 21:10

Šátek na nošení mimča

Maminky, které máte zkušenosti se šátkem na nošení mimi, mohly byste, prosím, poradit, jaký je vhodný a kde se dá pořídit za nějakou slušnější cenu? Náš dvouměsíční synek přes den nespí a chtěla bych ho zkusit, abych mohla taky něco málo udělat (třeba ostatním dětem uvařit, vyprat, atd.). Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
28.8.14 21:28

Mám Vatanai, nemám jinou zkušenost, takže spokojená. Protože jsem vysoká a muž též, volili jsme 4,5m, navíc z této délky jdou úvazy i na větší dítko. Pokud chceš za míň peněz, koupila bych na bazaru, šátku se nemá co stát, ba naopak, některé jsou zanošené ještě lepší, měkčí. Nevolila bych žádnou alternativu jako ušitý z plátna apod., s tím se člověk akorát štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
28.8.14 21:34

Ahoj mám Storchenwiege a jsem na 100% spokojena. Nejlepší je koupit už použitej šátek, který je zanošenej. Nové šátky se musí zanosit špatně se utahujou prokluzujou a prověšují se. Nejvíce informací se dozvíš na stránkách http://www.nosenideti.cz/ úvazy motám podle videa https://www.youtube.com/user/vonzino1 a když nevím nebo potřebuji poradit tak FB skkupina „Nosíme děti “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.8.14 22:20

A pevnej, ty elastický prý nejsou na moc dlouho - nevím, nemám zkušenost, mám jen pevnej. :-)

• Citovat
  • Upravit
shellmyska
28.8.14 22:54

Ahoj, prodavam svuj storchenwiege, kdyztak napis SZ. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25110
29.8.14 04:59

Měla jsem Vatanai 4,5 m, ale nosila jsem jen 6 týdnů. Kupovala jsem bazarový, je to i lepší, prootže šátek není tak tuhý. A stál 1000. Ale nevím, co je pro tebe rozumná cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
29.8.14 06:44

Elastický je na malé miminko, Velikost šátku podle tvojí konfekční velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.8.14 16:52

Děkuji vám za informace :kytka: