Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Prosim, ktere byste braly vic?
Mei tai amazonas original ci nositko site podle manducy z fleru? potrebuji neco rychleho na doma a nechce se min uteracet treba 2tisice za nove…
Mam dvoumesicniho kluka, s nosenim bych pockala jetse chvilku, dekuji
A co treba nositka z maggion.cz ja mam noigu a jsem moooc spokojena
![]()
Pokud je to na ponošení třeba 20min, tak je to asi fuk, dala bych si pozor na tom Fleru, chtěla bych vědět parametry přezek, jejich nosnost.
Ale podle mě je škoda se s nošením omezovat na doma, největší efektivitu nošení vidím venku, kdy člověk může nechat doma kočár a tam už by to chtělo aby popruhy byly dobře polstrované, meitai je většinou méně polstrované.
Neriskovala bych a koupila buďto použitý nebo nový originál, u toho podomácku šitýho bych měla strach, aby to tomu dítěti ještě neublížilo ![]()
Tak podle mě to nosítko z Fleru vypadá dobře.
Alespoň podle té fotky splňuje to, co by nosítka splňovat měla - osobně bych se toho nebála. Otázka teda je, za kolik ho paní prodává. V každém případě ale bude určitě pohodlnější než mei tai.
Mam manducu a super, diky ty novor. vlozce tam nosim prcka (koukam ze nas je o 3 dni starsi nez tvuj), vcera jsme dali delsi vylet a parada, doporucuju
Pouzita manduca je tak 1800Kc, pokud je levnejsi o fousk, tak je hned pryc…
chci jen na doma, pri kolikach apd, na ven chci kocar, at tam s druhym ditekem nahazem vse potrebne, pak ho zaparkuji na dvore, at si spi poradne ne certvem vzduchu…
ta ala manduca je za 6stovek, mei tai za 900 a oboji +posta…
Mám zkušenosti s manducou i mei tai. Doporučuji mei tai, daleko lépe se přispůsobí. Já si ušila podle http://www.afullerday.com/…utorial.html a vyšlo mě na 400kč (jen proto, že je ze zahraniční látky). Máme 2 a nosíme roční a i 2 3/4 letou dceru.
@RadanaH píše:
Pouzita manduca je tak 1800Kc, pokud je levnejsi o fousk, tak je hned pryc…chci jen na doma, pri kolikach apd, na ven chci kocar, at tam s druhym ditekem nahazem vse potrebne, pak ho zaparkuji na dvore, at si spi poradne ne certvem vzduchu…
ta ala manduca je za 6stovek, mei tai za 900 a oboji +posta…
No, jak se jednou dítě naučí na nosítko nebo šátek, do kočáru už ho jen tak nedostaneš. ![]()
Ale jestli plánuješ nosit jen takhle málo, šla bych asi do toho nosítka ale manduca. Pokud byste nosili víc a tohle by nějak nevyhovovalo, vždy můžete koupit lepší.
Misah ja bych neusila, jsem gramlava, proto jsme videla dnedka to meitai nove za 9kil, proto vaham…
I tak bych vzala manducu, pokud ti sedí. Možná je dražší, ale zase se dá dobře prodat, takže konečné náklady mohou být menší
U šité manducy bych se bála pevnosti přezek atd. Přecejen v manduce jsme ještě občas na dovolené poponesli tu starší.
@malinika píše:
No, jak se jednou dítě naučí na nosítko nebo šátek, do kočáru už ho jen tak nedostaneš.
Ale jestli plánuješ nosit jen takhle málo, šla bych asi do toho nosítka ale manduca. Pokud byste nosili víc a tohle by nějak nevyhovovalo, vždy můžete koupit lepší.
Není to pravda. Já nosila výhradně do 7 měsíců v šátku, babičky braly v kočárku a teď v roce jezdí normálně v kočárku a nosítko je na výlety.
Maliniko, tak ja o kocar ncehci prijit z toho dovodu, ze nikdy s druhym tak dlouho nejsme venku vsichni tak, jak bych mohl byt v kocarku druhy behem spanku…prvni syn v kocarku pomalu cely den prospal na kazdeho pocasi(mame verandu zasterenou) a nevim co jsou nemoci…
@missah píše:
Není to pravda. Já nosila výhradně do 7 měsíců v šátku, babičky braly v kočárku a teď v roce jezdí normálně v kočárku a nosítko je na výlety.
Tak to u nás teda neklaplo.
Měla jsem hodně přítulné děti. ![]()