Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@malinika píše:
Tak to u nás teda neklaplo.Měla jsem hodně přítulné děti.
To já taky, a i já jsem byla přítulná. Navic se mi nechtělo tahat kočár. Ale od tech 7 měsíců jsme přešly na golfky a v pohodě.
Mě se ani na jedné té fotce nelíbí postavení nožiček. Ta druhá ještě možná, ale na té první určitě nemá kolínka výš, jak zadeček. A co šátek?
@avm3 píše:
Mě se ani na jedné té fotce nelíbí postavení nožiček. Ta druhá ještě možná, ale na té první určitě nemá kolínka výš, jak zadeček. A co šátek?
Mě teda přijdou obě fotky OK - na té první už je větší dítě, takže to nikdy nebude vypadat jako u miminka (ty kolínka ale má určitě ve stejné úrovni jako zadek) - také záleží na tom, jak potom ve skutečnosti dítě podsadíš.
Satek jsme mela elastik i pevny, ale nesedi mi, proste mi tos nim nejde…vim jak na to, ale proste to s nama nekamaradi…maly jak ma prdy, tak tu manipulaci, nez ho uvazu nesnasi, ac se houpu apd, kolikrat jsme i vybehla ven.-
Ahoj, mám dobrou zkušenost s Medley Alpino - tvarem stejný jak Manduca, ale za výhodnější cenu. Nosí se mi dobře i nošenci jsou spokojení ![]()
Ja mam babicky a mamku nesici
takze amm v tomto smulu, bych musela k nejake svadlene…to by pak vysel lepe ten oriinal mei tai z fotky za 9kil, co je novy…
Na te fotce to neni moc dobre videt (koukam na mobilu), ale to druhe nositko ma popruh jen pres 1 rameno?
Mela jsem pujcene origos nejake francouzske nositko, ale popruh byl jen pres 1 rameno. Nedoporucuji, dite se pronese i jen pri domacim noseni, ven jsem s tim sla jen jednou a nikdy vice. Boli z toho silene ramena a zada.
My pak koupili Manducu a penez rozhodne nelituji. Je super.
Kazdopadne doporucuji popruhy pres obe ramena, aby to melo popruhy jako „batoh“.
PID to am pres obe ramena popruh, je to sita manduca doma podle originalu, takez hand made.-)
Aha, tak pak asi je to jedno a zalezi na Tvych preferencich, jsem Ti pomohla, co. ![]()
Ja osobne bych sla do originalu, takze ikdyz mam zkusenosti s Manducou a Mei tai neznam, z techto dvou moznosti bych brala mei tai. Podomacku vyrobeneho bych se proste bala, prece jen v tom budes nosit dite a ne hrusky. ![]()
@R.O.L.F. píše:
Ahoj, mám dobrou zkušenost s Medley Alpino - tvarem stejný jak Manduca, ale za výhodnější cenu. Nosí se mi dobře i nošenci jsou spokojení
Ahoj, take mam Alpino na obcasne poponaseni a jsem spokojena, kupovala jsem nove na Aukru za 560,– kc.
@evakra píše:
Ahoj, take mam Alpino na obcasne poponaseni a jsem spokojena, kupovala jsem nove na Aukru za 560,– kc.
Tak zkus nějakou babíčku nebo maminku. Já do té doby ušila jen polštářky a kapsář. Přeložila jsem s google translated a zkusilo to, šila jsem ségře i kamarádce. Fakt se v tom výborně nosí.
Já měla manducu, ale nelíbila se mi barevně, tak jsem ušila barevné nosítko s beruškama. A dokonce manžel nosil raději tady v tom.
Já teda raději doporučuji i kupované mei-tai. Jde perfektně přispůsobit na délu (podle toho jak moc ho podhrneš). Manduca má zip, ale ten není tolik variabilní. Navíc je v ní děsný vedro, je to tlustá látka.