Jak vybrat správné nosítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
missah
25.8.14 14:17
@RadanaH píše:
Misah ja bych neusila, jsem gramlava, proto jsme videla dnedka to meitai nove za 9kil, proto vaham…

Tak zkus nějakou babíčku nebo maminku. Já do té doby ušila jen polštářky a kapsář. Přeložila jsem s google translated a zkusilo to, šila jsem ségře i kamarádce. Fakt se v tom výborně nosí.
Já měla manducu, ale nelíbila se mi barevně, tak jsem ušila barevné nosítko s beruškama. A dokonce manžel nosil raději tady v tom.
Já teda raději doporučuji i kupované mei-tai. Jde perfektně přispůsobit na délu (podle toho jak moc ho podhrneš). Manduca má zip, ale ten není tolik variabilní. Navíc je v ní děsný vedro, je to tlustá látka.

• Citovat
  • Upravit
missah
25.8.14 14:19
@malinika píše:
Tak to u nás teda neklaplo. :mrgreen: Měla jsem hodně přítulné děti. :D

To já taky, a i já jsem byla přítulná. Navic se mi nechtělo tahat kočár. Ale od tech 7 měsíců jsme přešly na golfky a v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
25189
25.8.14 14:22

Mě se ani na jedné té fotce nelíbí postavení nožiček. Ta druhá ještě možná, ale na té první určitě nemá kolínka výš, jak zadeček. A co šátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
25.8.14 14:26
@avm3 píše:
Mě se ani na jedné té fotce nelíbí postavení nožiček. Ta druhá ještě možná, ale na té první určitě nemá kolínka výš, jak zadeček. A co šátek?

Mě teda přijdou obě fotky OK - na té první už je větší dítě, takže to nikdy nebude vypadat jako u miminka (ty kolínka ale má určitě ve stejné úrovni jako zadek) - také záleží na tom, jak potom ve skutečnosti dítě podsadíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.8.14 14:28

Satek jsme mela elastik i pevny, ale nesedi mi, proste mi tos nim nejde…vim jak na to, ale proste to s nama nekamaradi…maly jak ma prdy, tak tu manipulaci, nez ho uvazu nesnasi, ac se houpu apd, kolikrat jsme i vybehla ven.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
25.8.14 14:29

Ahoj, mám dobrou zkušenost s Medley Alpino - tvarem stejný jak Manduca, ale za výhodnější cenu. Nosí se mi dobře i nošenci jsou spokojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.8.14 14:29

Ja mam babicky a mamku nesici :? :? takze amm v tomto smulu, bych musela k nejake svadlene…to by pak vysel lepe ten oriinal mei tai z fotky za 9kil, co je novy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.8.14 14:35

@RadanaH manduca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
25.8.14 14:39

Na te fotce to neni moc dobre videt (koukam na mobilu), ale to druhe nositko ma popruh jen pres 1 rameno?

Mela jsem pujcene origos nejake francouzske nositko, ale popruh byl jen pres 1 rameno. Nedoporucuji, dite se pronese i jen pri domacim noseni, ven jsem s tim sla jen jednou a nikdy vice. Boli z toho silene ramena a zada.

My pak koupili Manducu a penez rozhodne nelituji. Je super.

Kazdopadne doporucuji popruhy pres obe ramena, aby to melo popruhy jako „batoh“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.8.14 14:44

PID to am pres obe ramena popruh, je to sita manduca doma podle originalu, takez hand made.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
25.8.14 15:58

Aha, tak pak asi je to jedno a zalezi na Tvych preferencich, jsem Ti pomohla, co. :mrgreen:
Ja osobne bych sla do originalu, takze ikdyz mam zkusenosti s Manducou a Mei tai neznam, z techto dvou moznosti bych brala mei tai. Podomacku vyrobeneho bych se proste bala, prece jen v tom budes nosit dite a ne hrusky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.8.14 17:48
@R.O.L.F. píše:
Ahoj, mám dobrou zkušenost s Medley Alpino - tvarem stejný jak Manduca, ale za výhodnější cenu. Nosí se mi dobře i nošenci jsou spokojení :-)

Ahoj, take mam Alpino na obcasne poponaseni a jsem spokojena, kupovala jsem nove na Aukru za 560,– kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.8.14 14:49
@evakra píše:
Ahoj, take mam Alpino na obcasne poponaseni a jsem spokojena, kupovala jsem nove na Aukru za 560,– kc.
:-) taky zakoupeno na Aukru a počítám, že ho zase na Aukru střelím, ať poslouží dalším 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí