Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojte, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s novými modely nosítek babybjorn, konkrétně s modelem one. z fotek mi připadá, že je ok a na svých stránkách je také prezentují jako ergonomická nosítka, tak by mě zajímala i nějaká osobní zkušenost. díky
Nosítko Babybjorn ergonomické není, ač se tak prezentuje. Je to visítko za rozkrok, zničíš záda sobě i dítěti. Pořiď si pořádné, kvalitní a opravdu ergonomické nosítko, využiješ ho do 3 let… http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…
@teouš můžu se zeptat, co tě na něm zaujalo? Stojí to 3tis a je to vošklivý jak noc
Navíc sice šířka mezi nohama už nějaká je, ale přijde mi, že ta pevná opěrka nedovolí dítěti zakulatit záda, což je neméně důležitý aspekt.
Koupila bych si normální látkové ergonomické nosítko, babybjorn one mi přijde napůl cesty k těmto nosítkům, oni se tam postupně dohrabou a objeví Ameriku, že hadrové nosítko z přírodních materiálů je nejlepší, my už to dávno víme ![]()
@AnastazieB zdravím maminky,… podívejte se na nový typ,…dítě v něm má nožky normálně do M,…
taky by mě zajímala osobní zkušenost je škoda že třeba kibi nemá zapínaní stejné je to zbytečně složitější zapínat pásek za zády a i ty všechny ostatní přezky,…přemyšlím že si ze starého tipu babybjorn odstřihnu ty "kolečka " a budu to poživat na kibi,… ![]()
@Imagine13 Ahoj, nové BB má sice více látky mezi nohama, ale stále přetrvávají zpevněná záda, takže je miminko nemůže zakulatit a páteř tím trpí.
Kibi mám a je to, alespoň pro mě, velmi pohodlné nosítko. Prostě nasadím, zapnu, vložím dítě a jdu, kde máš ty zdržení? Nebo to měníte s přítelem, že něco štelujete? Nosím takhle 12kg a jsem dost v pohodě, to bych s BB nedala ani náhodou.