Šatičky pro novorozence?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šatičky pro novorozence?
Ahoj maminky potřebovala bych nějaké šatičky pro malou má měsíc a pár dnu jdem na oslavu ale kde mám jít a koupit tak malé šaty? internet? poradte děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@aandreaaL píše:
Ahoj maminky potřebovala bych nějaké šatičky pro malou má měsíc a pár dnu jdem na oslavu ale kde mám jít a koupit tak malé šaty? internet? poradte děkuji
momentálně máme 56 velikost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takových je všude plno…Osobně v HaM, CaA a podobných obchodech…na netu třeba na mimibazaru
- Citovat
- Upravit
@zichisek píše:
Takových je všude plno…Osobně v HaM, CaA a podobných obchodech…na netu třeba na mimibazaru
nikde nic… ani hm ani tako ca nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aandreaaL
A není to zbytečné? Nestačilo by jen něco hezkého, ale trochu praktičtějšího co využije i jindy?
Mají i moc pěkné svetýrky, na společenské události, stejně je už zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
@aandreaaL
A není to zbytečné? Nestačilo by jen něco hezkého, ale trochu praktičtějšího co využije i jindy?Mají i moc pěkné svetýrky, na společenské události, stejně je už zima.
tak víte jak to je první holčička
tak sito pořádne užít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě jsem vždy vše sehnala na mimibazaru…a i nošené věci za pár korun v nádherném stavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus bazárky - myslím že určitě najdeš. Za mě je měsíčnímu mimi jedno jestli šaty nebo dupačky, ale lepší než ho rvát do riflí.
Jeli jsme v šatech z porodnice a nosí /nosila je často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aandreaaL zkus sekace, maji tam v tehle velikostech mraky krasnych veci za par kacek, protoze takhle mala mimi to maji chvilku a neznici to. Posli foto co jsi ulovila. Co peknou hackovanou cepicku? to je na holkach hezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aandreaaL píše:
nikde nic… ani hm ani tako ca nic
Fakt?
Já jsem obcházela obchody u nás v neděli a právě jsem se nad těmihle pidi věcičkama rozplývala ![]()
- Citovat
- Upravit
Krásné šatičky na holčičky mají na japitex
Máme od nich džínové a absolutní spokojenost.
Užijte si oslavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit