Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj.
Nemam ho doma, ale ma ho moje kamoska. Je desny…Latka je strasne tenoucka a vubec nepruzi. Je jasne, ze za tak levnou cenu nemuzes mit kvalitu jako Vatanai, ale prece jen…Ja jsem taky nechtela davat tak silene prachy za Vatanai, tak jsem kupovala satek od Sanami ( www.sanami.wz.cz) a je za stejne prachy jako Medley, ale mnohem mnohem lepsi. Latka je hodne podobna satku vatanai, ale neni tak pruzna. Holt za kvalitu s eplati…Ted mi kamoska pujcila Vatanai na druhe ditko a prestoze mam doma Sanami po prvnim, nevytahla jsem ho ani jednou, neb Vatanai je proste uzasny. Tak pokud planujes hodne nosit, coz my tedy nosili a nosime, neb obe ditka jsou hodne antikocarkova, tak bych nevahala a ty prachy investovala.
Tak dobry vyber. Verca
Ahoj,
tak já mám právě Medley a jsem spokojená. Je tedy fakt, že nosím i kočárkuju, ale na občasné nošení - doma i venku mi tento šátek plně vyhovuje.
Měla jsem úplně ten původní Medley šitý, nosila jsem v něm denně, teď na 2. dítě mám koupený Vatanai, už jsem zkoušela na starším a je to rozdíl asi jako Škoda 120 a Fabie (ale ve stodvacítce spousta lidí jezdila roky a OK
).
U toho Malibu mě spíš zarazil markantní rozdík v barevnosti různých fotografií tohoto šátku (v náhledu krásně výrazný, na fotce v úvazu naprosto bledé barvy).
A pokud tě limitují penízky a až tak nespěcháš, sleduj inzeráty na mimibazaru, ebazaru, nošenidětí… kolem 1000,– Kč se dají sehnat z druhé ruky např. indické šátky http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo tento Girasol http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - jen ukázka, že jsou, vím, že ani jeden není podobná barevnost jako tvůj malibu; za 1500,– jsem koupila z druhé ruky ten 5m Vatanai - chce to chvilku číhat ![]()
Maxik, děkuji moc za odkazy. Mě se právě ty přírodní barvy líbí, není to tak křiklavé a mimčo v tom nebude jako u kolotočů a já bych v barevném ani ven nevylezla
a kdoví jestli i tak vylezu. Už se mi poštěstilo ho vidět naživo a vůbec není tenký. Právě ve srovnání s Vatanai se mi zdají stejně silné. Už se těším na nošení, jsem zvědavá jak to půjde. ![]()
Ahoj, máte někdo zkušenost? Moc se mi líbí vzor Malibu tkaný, akorát si nejsem jistá, zda bude vhodný. Přece jenom jsou ty šátky levnější než ostatní.