Sedačka na kolo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
334
2.6.07 10:55

Sedačka na kolo

Potrebovala bych poradit + Vase zkusenosti + postrehy se sedackama pro deti na jizdni kolo. Chtela bych si nejakou poridit, ale absolutne nevim jakou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1274
2.6.07 13:57

AHojky!
MY máme cyklosedačku Hamax Kiss za 1400,– , původně jsme kupovali jinou ale nesedla nám na kostru kola (máme kola GT a ty jako jediné mají nějaké divné rámy na které většina sedaček nepasuje - to jsme ale při koupi první nevěděli). Jsme s ní maximálně spokojení. Je na kostru kola a má nosnost jako většina do 22 kg. Můžeš k ní dokoupit náhradní upínák na kolo a pak dá se velmi snadno předělat.
Na nosič mi sedačku nedoporučovali, kvůli nárazům při jízdě.
Malý je v ní spokojený. Jsou sedačky i dražší s polohováním a lepší výbavou, ale nám tato stačí, nejsme nějací velcí cyklisti. Stačí nám menší výlety do 30 km a malý si nestěžuje, líbí se mu v ní moc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
2.6.07 17:24

ahojky

taky si ráda přečtu odpovědi, ještě mě zajímá, odkdy můžou prckové v sedačce jezdit. Anička sama sedí i si sama sedne, ale nevím připadá mi, že je to ještě brzo kdybychom už s ní jezdili.co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.6.07 23:55

Ahoj to je brzo v těch osmi nebo kolik jí je.My začali v jedenácti jen třeba na dvacet minut,ale občas jsem měla strach že když drncu že si zlomí vaz tak jsem pak začala až v roce a půl a to už bylo v pohodě.Jo a ještě jí nebyla ani ta nejmenší přilba musela jsem jí vycpávat čepicí,protože bez přilby ani deset metrů.Máme Hamax Sleepy dá se trochu polohovat,ale nic moc to není Vali totiž skoro pokaždé usne. Pak jí vždycky přivážeme za přilbu k sedačce jinak by si ten vaz zlomila tutově.Jeli jsme už i sedmdesát kilometrů a zvládla s občasnýma přestávkama.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko