Šatné výsledky Tripl testů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
17.5.08 07:18
NAPOLY píše:ale pokud je na podrobným UTZ vše v pořádku, tak nevidím důvod, proč se ty tripl testy vůbec dělají :nevim:

Protože třeba Downův syndrom se z utz nepozná, jedině z plodovky (viz poradna MUDr. Kouckého na www.porodnice.com).
Ale tripple testy jsou asi fakt naprd, když mají takový procento chyby! (a fakt je asi větší šok, když člověk pak zjistí, že byly falešně negativní, než opačný případ…)

Osobně jsem taky ráda, že jsem šla na plodovku, neváhala jsem ani minutu, i když pár článků proti amniocentéze jsem přečetla, většinou dost fanatických … a bohužel i pár smutných příběhů maminek, které v důsledku zákroku potratily zdravý plod:( Nicméně, kdybych byla ještě těhotná a situace se opakovala, šla bych znovu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.5.08 08:39

Moc vám všem děkuju za pozitivní zprávy,já teď vážně nedokážu myslet na nic jiného,už jsem i uvažovala co dělat,když dojde na nejhorší,ale ani ve snu si nedokážu představit,že bychom o našeho mrňouska přišli :cry:
Zatím mi doktorka jen znovu nabírala krev,takže v pondělí snad budu vědět jak to dopadlo.
Vy co jste byly na amniu a výsledky měly do 24hod.,prosím,kde jste na tom byly?Já už nejsem schopná vydržet další 3 týdny na výsledky :cry:
Ještě jednou vám všem díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.5.08 09:27

V Plzni jsou zrychlené výsledky za 24h (pokud netrefíš pátek jako já, já je měla až v pondělí v 8 večer :( ), jinak hotové celé to bylo za 14 dní, měla jsem volat, ale říkali, že kdyby něco, že oni volají hned .. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí