Šatné výsledky Tripl testů

354
16.5.08 15:02

Šatné výsledky Tripl testů

Ahoj všem,
prosím o radu,tento týden mi vyšly špatné výsledky tripl testů s podezřením na DS 1:80 a další vrozená vada 1:50 (nevím jak se to jmenuje,ale prý pak není dítě schopné uvažovat,vyvíjet se,učit se…)
Méte někdo s tímto vlastní zkušenosti?Zřejmě mě bude čekat Amniocentéza,té se nebojím,spíš dalších špatných zpráv :cry:
Děkuju moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1213
16.5.08 15:18

ahojky Olinko, moc me mrzi, ze se trapis kvuli spatnym vysledkum (ja bych se na tvem miste citila stejne) a proto, abych Te trosku povzbudila, tak jsem nasla diskuzi, kde se resili i nizsi cisla nez mas ty a detatka byly zdravoucky. Mrkni sem: https://www.emimino.cz/modules.php?…
nebo sem: https://www.emimino.cz/modules.php?…
Fakt jsem hodne cetla o tom, ze ty tripltesty vychazeji falesne pozitivne a ze v nekterych nemocnicich se od nich upousti.
Drz se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
16.5.08 15:25

Olinko bude to vše v pohodě uvidíš. Já jsem si byla dneska pro výsledky z plodovky a je vše ok. A to jsem měla podezření na rožtěp 1:10 a vidíš dopadlo to dobře. Určitě i tobě to dopadne ok. Výsledky mi trvaly 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
16.5.08 15:26

Petulo, grauluju, to je super… ja to tusila:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.5.08 15:40

Moc děkuju za uklidnění,já pořád nechápu proč mě na odběr plodovky neposlala hned,když ty výsledky byly takhle špatný,zase mi jen nabrali krev a zkusili to ještě jednou jak to vyjde,teprve pak bych na ní šla.Už takhle je ten týden dlouhý a pak zase čekat tři týdny :cry:
Jinak Peťulo gratuluju,musí to být krásný pocit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
16.5.08 16:45

Olinko, já měla 1:103 a nakonec bylo vše v pořádku. Neboj se taky bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
16.5.08 16:53

taky jsem mela a nakonec bylo vše v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.5.08 17:02

Ahoj Oli,

vím, jak se cítíš, taky jsem si tím prošla. Já měla riziko DS 1:180 - a v pohodě. Bývalá spolužačka měla riziko dokonce 1:8 - a taky v pohodě!!!!

Můj gynekolog je většinou pořádný sýček, ale k té pravděpodobnosti mi řekl: Nemusíte být pozitivní, i když budete mít riziko 1:2 - a můžete, když to riziko bude třeba 1:1 000 000.

Držím pěsti, ať to dobře dopadne !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.5.08 17:05

Ahoj my měli 1:50 na DS, amnio bolelo míň než normální odběr krve :D a pk 10ti dnech jsem si mohla zavolat na výsledky - vše OK a jako bonus 100% stanovené pohlaví. Neboj nic je to těžké, ale určitě bude vše v pořádku - držím pěsti a přeju štěstí..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.5.08 17:13

ahojky…
já jsem měla 1:16 a byla jsem z toho hotovson :?
a v pohodě…

můj gynekolog říkal - lepší, aby to bylo FALEŠNĚ POZITIVNÍ než FALEŠNĚ NEGATIVNÍ!!!!

ničeho se neboj…držíme pěsti :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
16.5.08 20:27

Ahoj ja jsem mela prvni vysledek 1:72 na DS, pak se jim ale nezdalo, ze tam asi byla spatne napsany tyden tehu a tak me poslali zase na odber a opet DS 1:90 byla jsem z toho uplne hotova a psychicky na den a tak jsem nakonec sla na plodovku - odber byl uplne v pohode i kdyz jsem se toho bala. No a vysledek mi rekli do 24 hodin a vsechno bylo v poradku.
Neboj urcite to bude dobre. Tyhle testy jsou spolehlive tak na 60%. Budu Ti moc drzet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
16.5.08 20:59
Olinka01 píše:
Moc děkuju za uklidnění,já pořád nechápu proč mě na odběr plodovky neposlala hned,když ty výsledky byly takhle špatný,zase mi jen nabrali krev a zkusili to ještě jednou jak to vyjde,teprve pak bych na ní šla.Už takhle je ten týden dlouhý a pak zase čekat tři týdny :cry:
Jinak Peťulo gratuluju,musí to být krásný pocit …

No řekla bych, když jsi dnes 15tt+3 a máš už výsledky, že Ti to brali mc brzo, to pak hodně zhoršuje výsledek, ale není to relevantní. Je třeba dělat ten test až v šestnáctém týdnu, právě akorát tak teď.
 ame.

• Citovat
  • Upravit
1064
16.5.08 22:16

olinko-odber plodovky se dela az po 16.tydnu, proto ten odklad. ja mela taky spatny testy a mam krasnyho, zdravyho chlapecka. hodne jsem si po odberu cetla a hledala na internetu a vyslo mi z toho, ze hodne velke cislo,snad 95 nebo97procent pozitivnich testu je falesne pozitivnich. jsou hrozne nepresne. zadava se tam vek matky a den tehotenstvi. no a ty hodnoty co vyjdou se lisi kazdy den tehotenstvi, takze pokud to je spatne spocitany, tak proste vyjde blbe. doufam, ze to pisu srozumitelne. takze nezoufej a vsechno urcite dopadne dobre :lol: :lol: :lol: :! :!

jinak az se budes nervit ty tri nedele,tak si rikej, ze pokud oni nevolaj driv, tak je to dobre. pokud totiz najdou nejaky vazny problem,tak volaji hned. kazdy z tech testu totiz trva analyzovat ruznou dobu, neco je driv.

neboj vsechno dopadne dobre, drzim palce :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
16.5.08 23:42

2 x špatné testy, 2× zdravé holčičky. .
poprvé stačilo opakovat odběr krve, podruhé jsem byla na plodovce. . .držím palce, určo to dobře dopadne, čekání vydržíš a pak si to do konce budeš užívat. Zpětně jsem byla ráda, že jsem na plodovku šla (dost jsem se rozmýšlela).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.5.08 00:00

jo jo, já jsem taky byla ráda, že jsem šla na plodovku…byla jsem rozhodnutá, že bych ji podstoupila i tak (i když MIZIVÉ procento potratu tam je)…ale ten výsledek triplů mě fakt zaskočil!!!

ale pokud je na podrobným UTZ vše v pořádku, tak nevidím důvod, proč se ty tripl testy vůbec dělají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí