Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj ![]()
v prosinci mě čeká maturitní ples a tak jdu ve čtvrtek na zkoušku šatů. Strašně si mi líbí tyto šaty, ale váhám zda by byly vhodné na maturitní ples
Nejsem si úplně jistá s tím jak sou celé bílé.
http://www.hollywoodstyle.cz/…donna-s.html
V tomto salónu je uvádějí jako vhodné i na tuto příležitost, ale opravdu si nejsem jistá. Chtěla bych je jako takovou variantu do zálohy, kdyby mi nebyli mé vysněné šaty (podobné, ale jiná barva).
Tak co myslíte? Mám do nich jít, nebo je zavrhnout?
Nevidím nic špatného na bílých šatech na maturitní ples..vypadají na obrázku hezky
Jsou krásné, ale je dost podstatné jak ti budou sedět, záleží na postavě…já bych do nich nešla ![]()
Že jsou bílé vůbec nevadí, stylově rozhodně lepší než korzet se šlehačkovou sukní
Jenom dobře zvaž, jestli do nich máš postavu. Nejen na šířku a tvar, ale i na výšku.
@Bomer Asi jen pokud jsi vyloženě snědý typ. Jinak mi přijdou spíš jak na svatbu.
@dendule4 to samozřejmě, proto si je radši nekupuji přes internet, ale radši si do jednoho salónu dojedu osobně. třeba v nich budu vypadat jako koule sněhu a radši se jich vzdám ![]()
Moc děkuji za reakce
doufám, že mi ještě poradí paní v salónu. Do dortovek 100% nejdu připadala bych si jako blbec
jinak nejsem vyloženě tlustá sem sice trošku oplácaná, ale žádná katastrofa na výšku mám 170 cm.
Jsou krasne, ale budi ve mne dojem „nesehnala jsem velkou vecerni, tak jdu ve svatebnich, je to fuk“ ![]()
Jsou nádherné, jen mi spíše připadají jako svatební, kdyby měli jinou barvu, možná by se mi jako „plesové“ líbili víc. Jsem si při prohlížení fotky šatů vzpomněla na krásnou pokojskou
![]()
@Ivaneska píše:
Jsou nádherné, jen mi spíše připadají jako svatební, kdyby měli jinou barvu, možná by se mi jako „plesové“ líbili víc. Jsem si při prohlížení fotky šatů vzpomněla na krásnou pokojskou![]()
Jo jo, umim si je predstavit jako staroruzove nebo treba tmave zelene..
@KPKristy píše:
nebo taková ta královská modrá.. ![]()
@jdukolem píše:
nebo taková ta královská modrá..
To jo, to by byla vecerni toaleta!! ![]()
@KPKristy píše:
Zelenou ráda nemam, ale světle modré by taky nemuseli být ošklivé ![]()