Šaty na svatbu
- Fotoalbum (2)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím, jsme pozvání v létě na svatbu přítelovému kamarádovi, problém je ten že jsem ani nevěstu ani ženicha osobně neviděla protože jsou z daleka a s přítelem se vydají dost málo. A já prostě nechci udělat přítelovi ostudu a nevím jak se obléct. Nevím jestli raději zvolit delší šaty protože nemám úplně tak krásné nohy, a prostě se mi to nelíbí nejsem úplně ten typ ženy co se ráda ukazuje. Nebo raději zvolit kratší letní šaty, jen nechci působit nějak jako šmudla co se neumí na takovou věc obléci. Co myslíte vy? 😊
Je to nějaká hogo fogo svatba? Je určený dress code? Kde se to bude konat? Na léto bych nevolila tak tmavou barvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet píše:
Je to nějaká hogo fogo svatba? Je určený dress code? Kde se to bude konat? Na léto bych nevolila tak tmavou barvu.
Svatba bude na zámku, dress code není určený.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Koktejlky a sako, ideální kombinace. Ale u šatů bych nevolila černou ani jinou tmavou barvu. Dlouhé šaty taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na svatbě jsou pro ženu zapovězené 2 barvy. Černá a bílá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ropucha 02 píše:
Na svatbě jsou pro ženu zapovězené 2 barvy. Černá a bílá.
Tak to splní, tyto jsou tmavě modré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně se líbí, záleží na postavě, jestli nechceš ukazovat nohy, tak klidně ty dlouhé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ani jedny nejsou na svatbu vhodné. Jsou příliš tmavé. Zkus hledat dál. Jinak délka až takovou roli nehraje, i když koktejlky jsou lepší varianta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Oboje vypadaji skvele, ale urcite nebrat nic tmavyho…to je jak na pohreb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vyber to, v čem se budeš cítit nejlépe. Šaty na fotkách vypadají spíš jako na nějaký pohřeb. Zvol jinou barvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě se strašně líbí ty dlouhé s tím rukávem ale teda zvolila bych
světlejší barvu, kor na letní svatbu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím, jsme pozvání v létě na svatbu přítelovému kamarádovi, problém je ten že jsem ani nevěstu ani ženicha osobně neviděla protože jsou z daleka a s přítelem se vydají dost málo. A já prostě nechci udělat přítelovi ostudu a nevím jak se obléct. Nevím jestli raději zvolit delší šaty protože nemám úplně tak krásné nohy, a prostě se mi to nelíbí nejsem úplně ten typ ženy co se ráda ukazuje. Nebo raději zvolit kratší letní šaty, jen nechci působit nějak jako šmudla co se neumí na takovou věc obléci. Co myslíte vy? 😊
Líbí se mi oboje ale nemají je v o něco světlejší variantě? Pokud
ne, zvol alespoň bílou kabelku, boty ať je to trochu veselejší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Střihově bych klidně brala ty první, ale v nějaké světlejší a veselejší barvě. Dlouhé ani tmavé šaty se nehodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zalezi jakou mas postavu. Pokud si robusnejsi, tak neco pod kolena a urcite svetlejsi barvu. Jdes na svatbu ne na pohreb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Svatba bude na zámku, dress code není určený.
Na zámek bych se nebála vzít ani delší šaty. Ale jestli nejsi 44+ ve velikosti, budou ti slušet i šaty po kolena. Ideálně pouzdrové. K tmavě modrým šatům bych si fakt nebrala bílou kabelku, to vypadá divně. A jestli to bude opravdu v létě, zvážila bych vzdušnější materiál. Ať se neupečeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Po svatbě se změnil
- Svatba před nebo po narození dítěte?
- Sex až po svatbě. Dokázali byste to?
- Svatba bez změny příjmení
- Oblečení na svatbu
- Svatba a rozvedení rodiče