Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Russet píše:
Mně to příjde a la styl kolotočářPokud mám tmavé šaty, volím tmavé příslušenství.
Já zlaté…stříbrné
V pátek jdu na svatbu a neumím se rozhodnout které šaty. Poradíte? ![]()
Podle stylu svatby, z tech ctyr moznosti na fotkach bych vzala ty posledni modre, ty ostatni dlouhe se mi zdaji vhodnejsi na vecirek/ples nez na svatbu
@Gracelynx píše:
Podle stylu svatby, z tech ctyr moznosti na fotkach bych vzala ty posledni modre, ty ostatni dlouhe se mi zdaji vhodnejsi na vecirek/ples nez na svatbu
to se ještě někde nosí? tyhle šílené natrhané kanýry a nafouknuté volánky? já bych to vyhodila, to je vhodné tak pro dítě do 10 let, nebo na tancovačku v horní dolní před třiceti lety
ty ostatní jsou všechny přeflitrované, také na svatbu nevhodné
@stinga píše:
to se ještě někde nosí? tyhle šílené natrhané kanýry a nafouknuté volánky? já bych to vyhodila, to je vhodné tak pro dítě do 10 let, nebo na tancovačku v horní dolní před třiceti lety
Ráda si nechám poradit jiné, jestli máš nějaký nápad
.
@Anonymní píše:
Ráda si nechám poradit jiné, jestli máš nějaký nápad.
nezlob se, ale toto bych na sebe fakt neoblékla, nikam, natož na svatbu, vypadá to jako ke kolotočům a divím se, že tolik holek to doporučuje - ty dlouhé jsou hezké všechny, ale na svatbu taky nevhodné, jsou to všechno šaty na ples
@stinga píše:
nezlob se, ale toto bych na sebe fakt neoblékla, nikam, natož na svatbu, vypadá to jako ke kolotočům a divím se, že tolik holek to doporučuje - ty dlouhé jsou hezké všechny, ale na svatbu taky nevhodné, jsou to všechno šaty na ples
Kecat umíš, ale poradit ne
. Že by komplex a nulový vkus?
@stinga píše:
co ja vim, nosi se ledacos, ja saty nenosim a volany uz vubec, jen mi prisly nejcivilnejsi - po kolena a bez kaminku. zakladatelka se ptala, ktere z fotek, tak asi jinou moznost nema.
@stinga píše:
Souhlas, za mě jsou nehezké všechny..
Což je škoda, šatů je všude dost a výběr obrovský.
@Anonymní píše:
V pátek jdu na svatbu a neumím se rozhodnout které šaty. Poradíte?
Za mě ani jedny, ale to je spíš o mém názoru, ale pokud na fotce jsi ty, máš pěknou postavu, taková si zaslouží mnohem hezčí šaty.
@Anonymní píše:
Kecat umíš, ale poradit ne. Že by komplex a nulový vkus?
A ty sdelujes co za citlivé informace že anonym? ![]()