Saunove ceremonialy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nejhezčí práce na světě.
Co vím, tak sauneři berou cca 25 hrubého, nic moc. Mám známého, co to má jako vedlejšák, ale do toho organizuje koncerty.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jen jako vedlejšák, ale musí to být parádní práce
Říkala jsemsi, že oni jsou vlastně furt v pohybu, saunují se, musí být zdraví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OT: me tyhle „ceremonie“ prijdou max. trapny a zbytecny, jelikoz v saune ma byt klid a je to preci predevsim o relaxaci a ne aby tam predvadel trapnosti nejaky klaun, ktery uz nevi, jak prijit k penezum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabiiinka píše:
Asi jen jako vedlejšák, ale musí to být parádní práceŘíkala jsemsi, že oni jsou vlastně furt v pohybu, saunují se, musí být zdraví…
No, iluze o tom ideálu si nedělám, všude je pro i proti, ale každopádně to vypadá zajímavě pro někoho, kdo nechce sedět u stolu u PC od - do každý den.
- Citovat
- Upravit
@Ahep píše:
OT: me tyhle „ceremonie“ prijdou max. trapny a zbytecny, jelikoz v saune ma byt klid a je to preci predevsim o relaxaci a ne aby tam predvadel trapnosti nejaky klaun, ktery uz nevi, jak prijit k penezum.
Vždyť ty ceremoniály nejsou v sauně pořád, jsou tam vyhrazený hodiny i pro ty, co tam chtějí jen tak být a meditovat. A že klaun, který vytahuje peníze? Dnes lidé dávají peníze za daleko větší zbytečnosti. A dokud bude poptávka, bude i nabídka, ráda bych si nějaký ten ceromoniál třeba dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:
Ale u toho ceremoniálu se za 10 minut zpotis luxusně, navíc to není stále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už dlouho nejsem spokojená v práci a narazila jsem, že v saunách nabízí nabídku jako saunove ceremonialy. To by bylo asi ono. Jsem takova trochu komediantka, ve třídě jsem byla takový ten komik, co bavil, trochu herečka. Dělala jsem kdysi delegatku a animátorku. Do sauny chodím často a ráda. Mám astma, je to tudíž i vhodné. Jen k té práci, není to takové studentské, jako přivýdělek? Protože to není moje situace. Zase čtu, že hodně lidí, co s tím začali třeba skončili i na Mistrovství sveta saunových ceremoniálu, zas takové ambice nemám, i když zajímavé by to bylo. Tak jestli někdo z vás dělá/nedělá, jestli je možné se tak uživit, jestli to opravdu není jen pro studenty jako přivýdělek, nebo že bych musela k tomu ještě něco a lepit to, což bych taky nechtěla. Děkuji za rady. Jinak jsem komunikativní az moc, povahou víc extrovert, domluvím se plynně i anglicky, kreativita a fantazie mi nechybí, hledám různorodost s hlavně práci s lidmi.