Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, ráda bych začala malou (4 měsíce)přikrmovat z flašky UM a taky bych chtěla přitom i kojit. Radila jsem se s doktorem a ten mi řekl, že můžu. A že mám udělat do savičky více dírek. Nevím, k čemu je to dobré. Máte s tím zkušenost. Kolik dírek bych měla udělat? Moc děkuji za odpovědi.
@pipiska To bude nějaký doktor z roku raz dva, ne? Čím víc dírek tím rychleji to teče. Dají se koupit savičky s různým průtokem, netřeba děrovat. Jen se připrav na to, že Ti za kartší či delší dobu nemusí chtít prso, protože z toho to tak dobře jako z flašky nepoteče.
Jinak proč chceš přikrmovat UM? Nepřibírá Ti?
@pipiska a co lahvicka madela calma urcena prave pro tyto ucely…dirky do savicky
bych nedelala
Krom toho co psala @Svistice se taky připrav na to, že si flašku vzít nemusí, třeba náš malej si ji vzal až po půl roce a to jen čaj, nebo vodu, mlíko doteď nee a to je mu 11 měsíců…
Zdravim, maminky potrebuji poradit, moje 19 mesicni dcerka pije mlicko z lahvicky a od narozenipouzivame latexove savicky, ty se po delsim pouzivani pekne vytahnou a zmeknou.rada bych savicku vymenila ale moje mala potom odmita pit, protoze nove savicky jsou moc tvrde. nemate nejaky trik jak savicky zmeknou pred timnez ji zacnem pouzivat? MOC DEKUJU ZA RADU.