Mechanická odsávačka Baby Ono

86
23.3.14 18:37

Mechanická odsávačka Baby Ono

Maminky, prosím vás, mám nabídku koupit ruční odsávačku Baby Ono za 150,– Kč. Ale chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti? Případně i zkušenosti s ruční odsávačkou firmy Avent? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
23.3.14 18:43

Já ji zrovna prodávám :) měla jsem ji doma, ale nakonec jsem ji potřebovala jen dvakrát. Já nemám srovnání, ale byla jsem s ní spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
23.3.14 18:44

Kamarádka Baby ono dosti NEdoporučuje, měla teda elektrickou, ale přestala fungovat a v reklamaci jí řekli že je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
23.3.14 19:45

Mam ji, pouzivala jsem ji dost casto a naprosta spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.3.14 19:59

Jsem laktační poradkyně, navíc jsem sama odsávala rok synovi kamarádky a teď od půlroku, když jsem byla v práci, tak synovi - a do baby ono bych nešla. Není to prověřená značka a jakože jsem zlikvidovala všechny takové ty „pofiderní značky“ odsávaček, jediná, která to se mnou vydržela - teda dvě - byla medela harmony a avent issis iq uno (elektrická, ale já tu elektrickou hlavu nepoužívala, dávala jsem přednost páce, on je ten způsob stejný). Takže za mě - jedině tyhle už prověřené značky, mimochodem na aukro, nebo mimibazar je koupíš když vyčkáš taky za 150 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
23.3.14 20:14

@Lili5 já váš názor samozřejmě respektuji, jen nevím, proč by to měla být pofidérní značka, že není nejdražší na trhu, jako ty, které zmiňujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
24.3.14 04:47

@Janha sama jsem měla pár odsávaček, které nebyly „klasickou odsávací značkou“ - jedna praskla po týdnu (cannpol), další vydržela 3 týdny (Chicco), proto opravdu důvěru nemám. Není to o ceně, i baby ono stojí to, co kvalitní odsávačky, ale dala bych opravdu na ty, které jsou odsáváním prověřené, které mají na každém rohu náhradní díly a bezvadný servis (ono totiž jak vypadne člověku odsávačka zrovna ve chvíli, kdy to nutně potřebuje, je to docela problém) a dneska opravdu použité odsávačky stojí pár kaček, není to jako kdysi, kdy byla pístovka v lékárně za stovku a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová