Změna UM kvůli kolice

2042
20.3.14 09:46

Změna UM kvůli kolice

Ahoj holky, malé je šest týdnů a je na UM (Nutrilonu).Ale trápí ji strašně prdíky, už jsme vyzkoušeli Sab simplex, Espumisan, laktobacílky, Pupík, nahřívací pytlíček s peckami, ale prostě nic nepomáhá :nevim:.Tak jsem přemýšlela, jestli by třeba nepomohlo změnit UM a četla jsem docela dobré recenze na Hipp Bio Combiotic :think:.Malá po Nutrilonu i občas ublinkne, což teda dělala i v porodnici. Takže tam ta změna asi nepomůže :think:.Tak se chci zeptat, jestli někomu změna UM u té koliky pomohla, nebo máme prostě vydržet :nevim:?Už jsme docela neštastný, když má večer hysterák a my jí nemůžeme nijak pomoct :(.Děkuju za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23298
20.3.14 09:49

@Mia 01 zalezi na kazdem miminku, nekomu urcite zmena mleka pomuze. Taky jsme z Nutrilonu presli na Hipp a nakonec jsme skoncili na Sunaru Nutradefense, ale nam teda nepomohlo, my z toho museli vyrust. Myslim ale, ze i Nutrilon ma nejake mleko na koliky :think: tak co zkusit napred to? kdyz uz jste na Nutrilonu. Nicmene mysli na to, ze jestli mleko pomaha nebo ne se ukaze az tak za 14 dni uzivani a prvni 2-3 dny uzivani noveho mleka muze byt jeste horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
20.3.14 09:53

@marfra Nad tím Nutrilonem Anti colics už jsem taky přemýšlela :think:.Popravdě, moc se mi měnit UM nechce :?.Vím, že by to asi nemělo nic udělat, ale zase už je na něco zvyklá a dát jí zase něco jiného :think:.Ale kdyby to pomohlo, tak to za to zase stojí :think:.Právěže je to hodně individuální, to máš pravdu..škoda, že není fakt něco zaručeného, co by pomohlo všem :).A kdy vám to ustalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.3.14 09:56

Příspěvek upraven 01.06.16 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
20.3.14 10:19

My jsem na Nutrilon anti-colics na chvilku byly a přišlo mi to lepší. Ale ono je každé miminko je jiné, může to jinak snášet a hlavně může na ty prdíky více trpět a žádné mlíčko mu nepomůže. Nicméně bych asi vyzkoušela ten anti-colics a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.3.14 12:10

@Mia 01 no nevim jestli ti to mam psat, ale az v pul roce. Presne pul rok a 2 dny a pul rok a 5 dni nam zacaly lezt zuby a s tema si uzivame dodnes (mame presne rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
20.3.14 14:36

@marfra V pohodě ;).Vím, že to může přestat ve třech měsicích, ale taky i mnohem dýl :?.No, a to jsem přitom nedávno někde četla, že mimča která trpí na koliku, pak nemají takový problémy se zuby :?
@Keyllah Bylo to lepší, jo? No, je fakt, že by to asi nebyl takový přechod jako na jiné UM, když je to taky Nutrilon :think:.No právě, může to zabrat a taky nemusí :?
@gabi.design Takže spokojenost, jo? Malá má po Nutrilonu stolici normální, nemá zácpu apod, ale ta kolika no :?.Jasně, může se to zlepšit, ale nemusí to být dobrý úplně..taky je možný, že prostě budeme muset vydržet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.3.14 21:36

Ahoj nám teda Hipp pomohl na sto procent, byli jsme na Nutrilonu i na Nutrilonu Anti Colic a to byla katastrofa - zácpa, jekot snad celý den a dokonce měla vyrážku. Hned po 1. lahvičce Hippu šel vidět rozdíl. Ale stu miminkům to pomůže a tvému nemusí. Ale pokud má hodně veliké bolení tak bych to určitě zkusila. Do teď se kopu do hlavy že mě ta změna nenapadla dřív a zbytečně jsem do ní rvala Infacol a probiotika, jelikož potom tomu nebyla potřeba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.3.14 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat