Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, malé je šest týdnů a je na UM (Nutrilonu).Ale trápí ji strašně prdíky, už jsme vyzkoušeli Sab simplex, Espumisan, laktobacílky, Pupík, nahřívací pytlíček s peckami, ale prostě nic nepomáhá
.Tak jsem přemýšlela, jestli by třeba nepomohlo změnit UM a četla jsem docela dobré recenze na Hipp Bio Combiotic
.Malá po Nutrilonu i občas ublinkne, což teda dělala i v porodnici. Takže tam ta změna asi nepomůže
.Tak se chci zeptat, jestli někomu změna UM u té koliky pomohla, nebo máme prostě vydržet
?Už jsme docela neštastný, když má večer hysterák a my jí nemůžeme nijak pomoct
.Děkuju za každou radu ![]()
@Mia 01 zalezi na kazdem miminku, nekomu urcite zmena mleka pomuze. Taky jsme z Nutrilonu presli na Hipp a nakonec jsme skoncili na Sunaru Nutradefense, ale nam teda nepomohlo, my z toho museli vyrust. Myslim ale, ze i Nutrilon ma nejake mleko na koliky
tak co zkusit napred to? kdyz uz jste na Nutrilonu. Nicmene mysli na to, ze jestli mleko pomaha nebo ne se ukaze az tak za 14 dni uzivani a prvni 2-3 dny uzivani noveho mleka muze byt jeste horsi.
@marfra Nad tím Nutrilonem Anti colics už jsem taky přemýšlela
.Popravdě, moc se mi měnit UM nechce
.Vím, že by to asi nemělo nic udělat, ale zase už je na něco zvyklá a dát jí zase něco jiného
.Ale kdyby to pomohlo, tak to za to zase stojí
.Právěže je to hodně individuální, to máš pravdu..škoda, že není fakt něco zaručeného, co by pomohlo všem
.A kdy vám to ustalo?
My jsem na Nutrilon anti-colics na chvilku byly a přišlo mi to lepší. Ale ono je každé miminko je jiné, může to jinak snášet a hlavně může na ty prdíky více trpět a žádné mlíčko mu nepomůže. Nicméně bych asi vyzkoušela ten anti-colics a uvidíš…
@Mia 01 no nevim jestli ti to mam psat, ale az v pul roce. Presne pul rok a 2 dny a pul rok a 5 dni nam zacaly lezt zuby a s tema si uzivame dodnes (mame presne rok)
@marfra V pohodě
.Vím, že to může přestat ve třech měsicích, ale taky i mnohem dýl
.No, a to jsem přitom nedávno někde četla, že mimča která trpí na koliku, pak nemají takový problémy se zuby ![]()
@Keyllah Bylo to lepší, jo? No, je fakt, že by to asi nebyl takový přechod jako na jiné UM, když je to taky Nutrilon
.No právě, může to zabrat a taky nemusí ![]()
@gabi.design Takže spokojenost, jo? Malá má po Nutrilonu stolici normální, nemá zácpu apod, ale ta kolika no
.Jasně, může se to zlepšit, ale nemusí to být dobrý úplně..taky je možný, že prostě budeme muset vydržet ![]()
Ahoj nám teda Hipp pomohl na sto procent, byli jsme na Nutrilonu i na Nutrilonu Anti Colic a to byla katastrofa - zácpa, jekot snad celý den a dokonce měla vyrážku. Hned po 1. lahvičce Hippu šel vidět rozdíl. Ale stu miminkům to pomůže a tvému nemusí. Ale pokud má hodně veliké bolení tak bych to určitě zkusila. Do teď se kopu do hlavy že mě ta změna nenapadla dřív a zbytečně jsem do ní rvala Infacol a probiotika, jelikož potom tomu nebyla potřeba. ![]()