Chci přestat kojit - jaké UM?

369
20.3.14 07:41

Chci přestat kojit-jaké UM?

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu- Mám sedmiměsíční dcerku, jí krásně příkrmy a večer kaši, takže už jí kojim jen během dopoledne a v noci. Pomalu už bych chtěla s kojenim přestat úplně, ale nevim jaké UM bych měla malé koupit ( je jich tolik)… A pak ještě jedna věc- co dáváte dětem ráno k snídani? Kamarádka mi poradila kaši, ale tu já dávam večer tak se mi jí nechce dávat i ráno…Předem děkuju za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jana0979
20.3.14 07:45

Já dávám Babylove, ale jukni na recenze, tak se dozvíš o UM hodně ;)
 https://www.emimino.cz/…necke-mleko/

• Citovat
  • Upravit
14895
20.3.14 07:46

@Martina 25 tak záleží za kolik chceš to mléko kupovat a hlavně jak ho dcera bude snášet. Mlíka jsou plus mínus stejná, přísně hlídaná a každé obsahuje to nezbytné..ale opravdu jde o to aby pila, mateřské mléko je nasládlé a to umělé má fakt né zrovna dobrou chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.3.14 07:48

K snídani jsem staršímu dávala mléko a dávám i mladšímu (skoro 8 měsíců) ještě pár dalších měsíců. Vyloženě snídat něco jiného začal až snad nějak kolem roku. Jinak co se mléka týče, něco kup a uvidíš. Všechna mléka jsou kvalitní, už máš dítko velké, takže toho, že by nesedlo, bych se v tomto věku až tak nebála, spíš, jestli bude ochotné Ti ho pít. Můžeš koupit vzorky v lékárně - po porcích a vyzkoušet. Jinak první kluk měl od narození Sunar Complex, po roce jsem ho pak občas střídala s Babylove z DM. Druhorozený je kojený, na noc má příkrm, pomalu už taky odstavuji a jemu sedl jen Hipp, po všem dalším (Sunar, Nutradefense, Nutrilon…) měl hrozné bolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.3.14 07:54

@Martina 25 um třeba vyzkoušet - každému dítku sedí něco jiného, takže metoda pokus omyl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.3.14 07:57
@Malike píše:
@Martina 25 tak záleží za kolik chceš to mléko kupovat a hlavně jak ho dcera bude snášet. Mlíka jsou plus mínus stejná, přísně hlídaná a každé obsahuje to nezbytné..ale opravdu jde o to aby pila, mateřské mléko je nasládlé a to umělé má fakt né zrovna dobrou chuť…

přesně tak, taky jde o to jestli je zvyklá na flašku, ale asi jo zkusila bych babylove či sunar knuradefense, je možné o trošk sladší, nebo klasický, ale nevím jak ten by vám sednul, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@Martina 25
Zhodnoť finance a pak prostě vyzkoušej. Nám vyhovuje Nutrilon. K snídani měla v 7m jenom mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Nas malej pije Babylove a vzal ho celkem dobre. Zkusit vzorecky z lekarny treba. V ramci prevence jsem ze zacatku kapala do mleka Espumisan.

• Citovat
  • Upravit
3487
20.3.14 07:58
@martina.se píše:
@Martina 25 um třeba vyzkoušet - každému dítku sedí něco jiného, takže metoda pokus omyl :think:

Přesně tak, my jsme vyzkoušeli snad všechno. Nutrilon super, Hipp nechtěl, Babylove nechtěl, Bebu taky plival, tak jsme zůstali u toho Nutrilonu, i když je fakt drahej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.3.14 08:11

@Malike Sunar je dobrý, ten klidně vypiju i já :mrgreen: Jindra ale žádné UM nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.3.14 08:19

Mlíko snídá i v devíti měsících (kojím tedy povětšinou) a ještě asi dost dlouho bude. Má ho i na dopolední sváču (to zas pro změnu UM). Pije Hipp - sedí od začátk, c se kakání a chuti týče. Ale on je takový malý bernardýn Bohouš, takže by asi vypil i jinou značku.
Ale jsou děti, co UM nebo flašku do pusy prostě nevezmou (začínat s UM v sedmi měsících, asi už bych uvažovala o podávání z hrnku a ne flašky).
Místo mlíka taky můžeš postupně zavédst jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
20.3.14 08:42

Ahoj, holky moje dostávají k snídani mlíko - kojit jsem přestala úplně někdy před dvěmi týdny. Dostávají Hipp, už několik měsíců jsme s ním spokojení. Na Hipp jsme přešli z Nutrilonu HA, který dětem neseděl. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
20.3.14 08:44

My dávali jednu dobu babydream2 a když nechtěla sunar a jak se znova rozpila tak máme sunar original a spokojenost jinak nám je skoro 15měsíců a k snídani máme stále UM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.3.14 09:04

Tak ja mam 8mesicni a k snidani ma flasku mleka, nic jineho by si nevzala, a mame Hami mleko, nase znamy jsou taky na tomhle mleko nebo na Sunaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.3.14 11:19

@Svistice No ona z flašky normálně pije moje odstříkané mléko, když jí hlídá třeba babička. Z hrnu už taky pije docela dobře čaje. To mě nenapadlo že bych to UM mohla dát i do hrnečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová