Savička podobná medele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45685
10.3.19 18:50

Myslíš lahvicku Medela Calma? Tak jiná taková myslím neni, to je speciální savicka aby nekazila kojení. Můžeš koupit větší o obsahu 250 ml (jen tu lahvicku bez dudliku). Jako nevím co je na ni špatného, já s ni taky krmím pořad (dítě 9 měsíců). Ze na ni nejsou obrázky? To je snad úplně jedno, hlavně ze z ni pije, ne. Hrnek nevím když nepije z normal lahvičky nebude pít asi asi z pitka hrnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
10.3.19 19:02

@veria ne ne nemyslím calmu, ale normální s dudlíkem, jde o ten dudlík právě, že hledám stejny. Jako já vim, že na tom není nic špatného a jsem rada, že se naučila aspoň na ten, protože už nekojim a zkoušela jsem více savicek, žádnou nechtela, až tuto prave od blbe odsávačky :lol: . Jenže ja jsem ji teď vytáhla na návštěvě a znama hodila šklebu, od té doby mě to štve.. :( tak než koupim, tu větší,chtěla jsem zjistit jesli není nějaká hezčí co má stejný dudlík. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
10.3.19 19:07

Tak to nevím, ja mám na medelu jen tu “kojici” savicku a s tou to vypadá ještě hůř :D jinak teda nevím čím se liší od jiných. a neslo by to nasroubovat na normální lahvicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
10.3.19 19:11

Jinak at se známa sklebi jak chce, Medela není žádná levná značka z drogerie, ta kojici lahvička stala skoro 600, je to Mercedes mezi lahvickama ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.3.19 20:16

To je na úzký otvor, musím se podívat, jestli není nějaká úzká lahvička, ale mam strach, že nepasne. Já ji dala podobnou savicku Avent a poznala to, asi to bylo materialem, u medely je úplně hladký, lesklý, obyčejný dudlik :roll: ale máte pravdu, kdo zná tuto značku, tak ví.. :kytka: mercedes :lol: skoda jen, že nemají lepší design, drahé jsou. Já to teda nebudu řešit a koupím další medelu :lol: :kytka: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí