Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ja teda nejsem ani z jednoho mesta, ale pokud vim, tak existuje jen mestecko Sazava
i kdyz teda reka Sazava tam tece ![]()
Jinak ja jsem ze Zruce nad Sazavou, ale to uz mas z ruky.
Ahoj, ja mam rodinu v Sazave.Je to krasne mesto a urcite se ti tam bude libit. Prozila jsem tam cele deystvi a mam ty nejkrasnejsi vzpominky.
Jinak se omlouvam za OT. ![]()
Sázavu závidim, je tam fakt krásně.. můj ex odtama pocházel, ty 2 roky tam strávené byly fakt nejlepší. Doufám, že tam seženeš kámoše atd a bude se Ti tam líbit ![]()
@Katchi Ono se to jako Sázava nad Sázavou fakt uvádí
takže špatně to není. Oba názvy jsou dobře. ![]()
Rekla bych, ze skutecne mysli Sazavu nad Sazavou. Neboli Sazavu
.Znam oba nazvy, pro jedno mesto. Smerovaci cislo je 285 06 ![]()
Presne tak holky..Sazava je budto jenSazava, nebo Sazava nad Sazavou
kazdopadne co jsem se tam byla podivat, tak je tam nadherne
Sazavsky klaster je pry nadherny
Uz se tam tesim..:) snad se tu nekdo najde ![]()
@Anonymní píše:
Presne tak holky..Sazava je budto jenSazava, nebo Sazava nad Sazavoukazdopadne co jsem se tam byla podivat, tak je tam nadherne
Sazavsky klaster je pry nadherny
Uz se tam tesim..:) snad se tu nekdo najde
V Sazavskem klastere se brali nasi. A planovala jsem to i ja.Ale bohuzel nebylo kde udelat obed a prespani pro hosty.
Nejvetsi moznost a to Sazavsky ostrov, bzl jiz plny ![]()
Holky, nenajde se některá na kafčo ze Sázavy? Mám 7měsíčního prcka a rádi se seznámíme s někým dalším, klidně i z okolí ![]()
Sázava nad Sázavou je moc hezká, celej ten kraj je krásnej. Naši mají chatu u Šternberka. Zakladatelce závidím ![]()
A navíc ten klášter založil můj svatej. ![]()
Ahoj, my máme na Sázavě chajdu, takže teď ještě ne, ale až bude teplo, tak se na kafe či ještě lépe procházku můžem domluvit, pokud budeš chtít, mám sedmiměsíční holčičku, narodila se 20.8. ![]()
@charbl To by byla paráda, Mireček je 23.8, tak to máme skoro stejné. Tak to se budem těšit, až bude teplo ![]()
Super, mám to tam strašně ráda, říkali jsme s manželem, že se na Sázavu nejpozdějc na důchod přestěhujeme ![]()
@charbl Je to tady parádní, hlavně ta krajina má hodně do sebe.. Žiju tu přes rok a vím, že bych jinam nešla ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová a nevím jestli tu vůbec někoho najdu, ale zkusim štěstí. Budu se příští týden stěhovat do Sázavy nad Sázavou( je to poblíž Benešova u Prahy) a hledám kamarádku. Doufám, že tu někdo takový je a nebo i kdyby né ze Sázavy, tak z toho Benešova
Budu ráda samozřejmě za kohokoliv
Čekáme miminko, tak by se kámoška hodila
Jinak proč ANONIM?! PROTOŽE JSEM TU NOVÁ A ZAKLÁDAT PŘÍSPEVKY MOHU AŽ PO 12HODINÁCH
Zítra se vám představim
Miluna Kolečková Praha 5(Příští měsíc Sázava nad Sázavou)