Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
Scháním dózu na UM Hipp, nyní akce na feedu plus doza, kdyby jste někdo měl, tak ráda odkoupím
Ty krabice maj strašný.
Doza? Já myslím že je k mléku Hipp a já mám 1 Hipp a k tomu to není, nebo je?
@Tejule píše:
Doza? Já myslím že je k mléku Hipp a já mám 1 Hipp a k tomu to není, nebo je?
K 1 ne, ale ke 2 ano, měla bys do zásoby za 1.076 přes mall.cz 4 krabice a k tomu tu dózu, vlhčené ubrousky, ovocnou kapsičku a krém na tělo vše zn. Hipp, poštovné zdarma, když je to nad 1.000.-Kč.
Hmmm, máš pravdu to mi nedošlo, ale na 1-čce nebude večně. Koupila bych 2-jku+doza https://www.mall.cz/detska-mleka?… ,pořád lepší než jí koupit tady+poštovné. Ta 2-jka doma neuteče ![]()
Myslite tu bilou plastovou se zeleným vikem? Mam 3, kdyztak napiste.
@Tejule Ahoj,můžu se zeptat na zkušenosti s mlíčkem Hipp? Stačí miminku doporučená dávka? Jak přibíráte? mně malej - v úterý 14 dní - vypije za 24 hodin 7×90ku. Jenže nepřibírá.. Děkuji za reakci
@mayunka píše:
@Tejule Ahoj,můžu se zeptat na zkušenosti s mlíčkem Hipp? Stačí miminku doporučená dávka? Jak přibíráte? mně malej - v úterý 14 dní - vypije za 24 hodin 7×90ku. Jenže nepřibírá.. Děkuji za reakci
Dobry den,
Já mám s Hippem ty nejlepší zkušenosti, zařinala jsem dávat nutrilon a ten pění, tak nesedl na břicho, Hipp jak chutná, tak po něm přibývá, ale je pravda, že trochu miň než po Nutrilonu, ale není nijak hladovej. Ono já bych neřekla že nepřibývaní bude kvuli UM, Hledala bych problém jinde, nebo zkusit zvýšit dávky.
Zdravim, dekuji za reakci. Od vcera pijeme 120 ml. V cem myslite ze by mohl byt problem? @Tejule
Nevím těžko radit, to musí posoudil PLDD, ale muže jít o malabsorci střeva, nebo moc aktivní dítě( někdy u plačících dětí se může objevit mírné neprospívání. Kdo ví, ale UM to nebude.
Ahojky, čistě náhodou tu dózu od Hipp ještě nemáš nějakou navíc? Zkouším se zeptat, vidím, že už je to starší diskuze…
Děkuju za odpověď.