Schladming pro začátečníka

1695
30.12.23 15:18

Schladming pro začátečníka

Ahoj holky, dostali jsme k Vánocům zimní pobyt v Alpách, ve městě Schladming.
Muž i děti lyžují obstojně, ale já jsem začala teprve před 4 lety a upřímně dobrý lyžař ze mě asi nikdy nebude. Svah sjedu, na modrých si to užívám, ale příkřejší červené svahy už spíš protrpim.
Z té dovolene mám celkem vítr, v zimě jsem Alpách nikdy nebyla, tak netuším, jaké to bude, podle map je to spíš vše po červených :roll:
Holky, odpovídá to značení? Případně, který z těch kopců vybrat, abych to zvládla? Budem tam celý týden :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
30.12.23 15:26
@aleba píše:
Ahoj holky, dostali jsme k Vánocům zimní pobyt v Alpách, ve městě Schladming.
Muž i děti lyžují obstojně, ale já jsem začala teprve před 4 lety a upřímně dobrý lyžař ze mě asi nikdy nebude. Svah sjedu, na modrých si to užívám, ale příkřejší červené svahy už spíš protrpim.
Z té dovolene mám celkem vítr, v zimě jsem Alpách nikdy nebyla, tak netuším, jaké to bude, podle map je to spíš vše po červených :roll:
Holky, odpovídá to značení? Případně, který z těch kopců vybrat, abych to zvládla? Budem tam celý týden :oops:
Úplně super, doporučuji. I začátečník
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
30.12.23 15:29

@Lama Lama děkuji za uklidnění :srdce: Takže třeba Planai myslíš v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
30.12.23 15:46

Kristova noho já myslela, ze “schladming” je zas nějaká nechutna sexuální praktika :P :mrgreen: a ono nic, žádná zábava není :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
30.12.23 15:54
@Semtex píše:
Kristova noho já myslela, ze “schladming” je zas nějaká nechutna sexuální praktika :P :mrgreen: a ono nic, žádná zábava není :roll: :lol:

Jestli tě nerozvášní šladmink, tak zkus třeba Lange Zug. Kalhotky/ trenky/ slipy suché nezůstanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
30.12.23 16:01
@aleba píše:
@Lama Lama děkuji za uklidnění :srdce: Takže třeba Planai myslíš v poho?

Jo, jezdila jsem tam s pětiletou dcerou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
30.12.23 16:12

Jestli uz nejake zaklady mas, uzijes si to. Vybrat se da z modrych i cervenych, hlavne dopoledne, kdyz to bude upravene. A hlavne jsou vyhodou sedacky a kabinky, cestou nahoru si odpocines. Neboj de a uzij si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.12.23 16:27
@Semtex píše:
Kristova noho já myslela, ze “schladming” je zas nějaká nechutna sexuální praktika :P :mrgreen: a ono nic, žádná zábava není :roll: :lol:

Tvl ja to samy :lol: :lol:. Klikam, ze se neco dozvim a houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11612
30.12.23 16:46
@Semtex píše:

No přesně, já na to dychtivě klikám, že si rozšířím obzory, a vono houno - prej Alpy. Ale ty jsou taky pěkný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
30.12.23 18:36
@Ploskutáček píše:
No přesně, já na to dychtivě klikám, že si rozšířím obzory, a vono houno - prej Alpy. Ale ty jsou taky pěkný..

Nojono… Alpy jsou fajn, ale rozšířit si obzory je ještě lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
30.12.23 19:21

Úplně v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
30.12.23 19:41

Omlouvám se všem, které jsem nalákala na rozkliknuti s vidinou nějakých prasarnicek 😁
Ostatním děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario