Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, dostali jsme k Vánocům zimní pobyt v Alpách, ve městě Schladming.
Muž i děti lyžují obstojně, ale já jsem začala teprve před 4 lety a upřímně dobrý lyžař ze mě asi nikdy nebude. Svah sjedu, na modrých si to užívám, ale příkřejší červené svahy už spíš protrpim.
Z té dovolene mám celkem vítr, v zimě jsem Alpách nikdy nebyla, tak netuším, jaké to bude, podle map je to spíš vše po červených ![]()
Holky, odpovídá to značení? Případně, který z těch kopců vybrat, abych to zvládla? Budem tam celý týden ![]()
@aleba píše:Úplně super, doporučuji. I začátečník
Ahoj holky, dostali jsme k Vánocům zimní pobyt v Alpách, ve městě Schladming.
Muž i děti lyžují obstojně, ale já jsem začala teprve před 4 lety a upřímně dobrý lyžař ze mě asi nikdy nebude. Svah sjedu, na modrých si to užívám, ale příkřejší červené svahy už spíš protrpim.
Z té dovolene mám celkem vítr, v zimě jsem Alpách nikdy nebyla, tak netuším, jaké to bude, podle map je to spíš vše po červených
Holky, odpovídá to značení? Případně, který z těch kopců vybrat, abych to zvládla? Budem tam celý týden
@Lama Lama děkuji za uklidnění
Takže třeba Planai myslíš v poho?
Kristova noho já myslela, ze “schladming” je zas nějaká nechutna sexuální praktika
a ono nic, žádná zábava není
![]()
@Semtex píše:
Kristova noho já myslela, ze “schladming” je zas nějaká nechutna sexuální praktika![]()
![]()
Jestli tě nerozvášní šladmink, tak zkus třeba Lange Zug. Kalhotky/ trenky/ slipy suché nezůstanou.
@aleba píše:
@Lama Lama děkuji za uklidněníTakže třeba Planai myslíš v poho?
Jo, jezdila jsem tam s pětiletou dcerou
Jestli uz nejake zaklady mas, uzijes si to. Vybrat se da z modrych i cervenych, hlavne dopoledne, kdyz to bude upravene. A hlavne jsou vyhodou sedacky a kabinky, cestou nahoru si odpocines. Neboj de a uzij si to ![]()
@Semtex píše:
Kristova noho já myslela, ze “schladming” je zas nějaká nechutna sexuální praktika![]()
![]()
Tvl ja to samy
. Klikam, ze se neco dozvim a houby.
@Semtex píše:
![]()
No přesně, já na to dychtivě klikám, že si rozšířím obzory, a vono houno - prej Alpy. Ale ty jsou taky pěkný..
@Ploskutáček píše:
No přesně, já na to dychtivě klikám, že si rozšířím obzory, a vono houno - prej Alpy. Ale ty jsou taky pěkný..
Nojono… Alpy jsou fajn, ale rozšířit si obzory je ještě lepší ![]()
Omlouvám se všem, které jsem nalákala na rozkliknuti s vidinou nějakých prasarnicek 😁
Ostatním děkuji! ![]()