Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminy, máte některá z Vás Scholl elektrický pilník na nohy?
A jestli ano, tak má to vážně ten pořádný efekt jako u pedikérky?
Děkuji
Pokud nevadí, připojím se k dotazu, taky bych to ráda zkusila ![]()
Nezkoušela jsem, ale nazory, které jsem slyšela vcelku negativní, především malý výkon, což je dost zásadní…
Já osobně jsem ho nezkoušela, ale mamka si ho koupila a říkala, že stejně na pedikúru bude muset, ale je fakt, že ona má ty nohy fakt strašný.
Zkoušela jsem a za tu cenu bych do toho nešla, malý výkon, švrdlala bych hodinu než bych dosáhla výsledku ![]()
@Aureliana píše:
Ahoj maminy, máte některá z Vás Scholl elektrický pilník na nohy?
A jestli ano, tak má to vážně ten pořádný efekt jako u pedikérky?
Děkuji
No tak já jdu spát - četla jsem, že sháníš elektrický pindík na nohy ![]()
Taky jsem slyšela, že to nohu jen mazlí
Tak jsem ráda, že to vím. Tak nic…nohy si oloupu ![]()
Děkuju!
Koupila jsem podobnou věc, ale v Lidlu za 350,– a super. nohy za 5 minut hladký a před tím jsem to drhla a namáčela hodinu
ale 1000,– za ten scholl bych nedala ![]()
Tak nevím, po přečtení příspěvků si myslím, že snad mám doma něco jiného
. Já jsem spokojená, ztvrdlou kůži to obrousí, netrvá mi to víc jak 15 minut a to možná přeháním, nejsem moc trpělivý člověk. Použila jsem zatím teda jen 3×, baterky jsem ještě neměnila a jel pořád stejně. Asi záleží v jakém stavu nohy jsou
. Já na pedikúru chodila tak jednou za měsíc až 6 týdnů (podle času a hlídání) a potřebovala bych tak co 14 dnů, abych byla spokojená. Takhle si nohy jednou za týden - 14 dnů udělám doma, stejně jsem musela pemzou a stou se to teda srovnat nedá, to zas zlatý Scholl. Jsem zvědavá, jestli budu jediná
.
15 minut? Na to nemam cas. Taky jsem uvazovala, takze prdim na to a skrabka to jisti.