Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, měla bych prosbu ![]()
Nemáte některá zkušenosti s vyjížděcími šňůrami na prádlo? Budou nám dělat balkon, dlouhý, ale jen 1,20 metru široký. Plánuju tam dát kulatý ratanový stolek s dvěma křesílkama a spoustu zeleně v květináčích, takže sušák se mi tam už bohužel nevejde, proto přemýšlím nad tímhle.
Akorát že jsem na ně nečetla moc dobré recenze, proto by mě zajímaly vaše zkušenosti ![]()
Děkuju moc ![]()
Meredit, měla jsem takový zajížděcí v malém bytě a když jsme se stěhovali,tak šel s náma a sloužil celých 12 let. DOsloužil proto, že šňůry to už nerozdejchaly
Ale byla jsem spokojená, takže za mě učo ano.
jen občas mi chyběly šňůry a prádla bylo moc a taky to bylo horší na těžší prádlo - ne na lžní,ale když jsem prala peřiny a polštáře.
Desty, děkuju za odpověď ![]()
Na zimu a velké prádlo slouží dole v suterénu sušárna, ale je pro víc bytů a hlavně prádlo z venku je o něčem naprosto jiném ![]()
vyjížděcí šňůry mám a nemůžu si je vynachválit. Teď, co máme prcka, tak jsou vytažené pořád
, ale v případě potřeby je prostě zatáhnu a „nejsou“. 2× se mi stalo, že jsem tam navěšela příliš těžké věci (poprvé mokré plyšáky
, podruhé už ani nevím) a šňůry drželi fest, nevydrželi hmoždinky v panelu, takže se převrtávalo. Dlouhé jsou cca 4 metry, takže to už byla fatk tíha a ačkoliv je to plastové, tak nic neprasklo. Občas je jen potřeba je zkrátit, protože jsou moc prověšené (no, za těch 5 let co je mám, jsem to dělala 2×), ale já prostě do svého pidi bytu tohle viděla jako jediné možné řešení a jsem z nich nadšená. Než zakopávat o sušák na zemi, to radši prádlo u stropu ![]()
Ahoj, oživuji diskuzi. Chtěla bych na balkon šnůry. Nejlépe ty,,zajízděcí,, Dáte mi prosím někdo tipy, případně recenze? Nemáme dlouhý balkon, cca 3,3m. Předem děkuji ![]()
@mooney ahoj, my teda nemame vyjizdeci ale mame stahovaci od stropu…zadej si do vyhledavace „susak ideal“ delaji ruzne delky. Pripadne bys mohla dat dvoje za sebou. Pokud tedy mad moznost je pridelat nahoru…
http://susaky-na-pradlo.heureka.cz/…6tyci-200cm/
@Chezzie tyjo, to je hodně zajímavý
To jsem ještě nikdy neviděla. Díky moc, zítra to proberu s chlapem, jestli by to u nás šlo ![]()
@mooney ty stahovací mám už přes 10 let a nedám na ně dopustit. Velká výhoda je ta, že se ty tyče tolik neotlačí do prádla, díky tomu mám méně žehlení. ![]()
Já je mám už několik let a přemýšlím o přechodu na klasiku- šňůru nataženou natrvalo. ty zatahovací jsou dělané asi spíš do interiéru, když je mám na balkoně tak celkem trpí výkyvem počasí. Po čase dojde k přetržení jedné z nich- to je neopravitelné a musím koupit celý nový sušák, ten tam znovu nainstalovat. Měla jsem z bauhausu nebo nějakého takového centra a vydržela cca 2-3 roky, ted mám levnější z domácích potřeb a cena je na ní poznat- dost méně kvalitní co se týče plastu.
@smudlinky ja si tam nove provazky davam. Koupila jsem stavebni provazek, je hodne pevny.