Porodné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
12.6.10 13:06

porodné???

ahoj, chtěla bych se vás zeptat, po jak dlouhé době vám přišlo porodně, po předožení všech dokumentu na úřadě.. zdá se mi totiž, že čekáme nák moc dlouho. už je to přes měsíc, co ase malá narodila a skoro 4týdny po předání všech dokumentů protřebných k zaslání porodného. je to fakt hrůza a penízky bychom už potřebovali… děkuji :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2858
12.6.10 13:11

Ahoj, já ti bohužel neporadím…jen sem jendou četla,že by to měli vyřídit do měsíce…ale zeptám se tě…co všechno za papíry musím mít…RL miminka a pak vyplněnou tu žádost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.6.10 13:15

Mi přišla žádost o porodné společně s rodným listem, tu jsem vyplnila a zanesla na úřad mám dojem že nasledující měsíc jsem to měla, pro jistotu si tam zavolej, kde to vázne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.6.10 13:15

noo jestli si to dobře pamatuju, tak občanku, rodny list dítěte a to je vše.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
12.6.10 13:16

Ahojky tenkrát nesl na úřad žádost manžel my leželi v nemocnici dýl nesl jí tma pár dní po porodu a porodné přišlo s další matřeskou tkaže dřív než do měsíce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.6.10 13:19

ahojky

co si vzpomínám tak já čekala 6 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.6.10 13:20

noo jsem v docela blbí situaci, bydlím ted v praze a všechno jsem posílala do teplic, kde mam trvalé bydliště, komunikuju s paní přes email.. ptala jem se jí, noo ale na porodné mi neodpověděla, řeším totiž ještě PR, na chybí mi ještě ověřená občanky mého přítele..takže paní z úřadu v teplicích se ozvala až po 14dnech aby mi sdělila, že mi chybí ještě tohle a o porodnym nic.. měla jsem hroznej vztek,, s tim zavoláním to taky totiž neni jednoduchy,, noo ale to je na dýl. tk komunikuju přes nett, kterj mám doma. zaplat pán buh.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.6.10 13:23

6 týdnů je dost. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.6.10 14:01
mona.k.79 píše:
noo jsem v docela blbí situaci, bydlím ted v praze a všechno jsem posílala do teplic, kde mam trvalé bydliště, komunikuju s paní přes email.. ptala jem se jí, noo ale na porodné mi neodpověděla, řeším totiž ještě PR, na chybí mi ještě ověřená občanky mého přítele..takže paní z úřadu v teplicích se ozvala až po 14dnech aby mi sdělila, že mi chybí ještě tohle a o porodnym nic.. měla jsem hroznej vztek,, s tim zavoláním to taky totiž neni jednoduchy,, noo ale to je na dýl. tk komunikuju přes nett, kterj mám doma. zaplat pán buh.. :roll:

ověřená kopie občanky? To je nějakej nesmysl né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
12.6.10 15:49

Ahoj.Mě se malá narodila 19.5. a papíry jsem vyřizovala 25.5. Porodné mi přišlo 10.6. spolu s mateřskou.Já si myslím, že Ti to příjde teď s dávkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.6.10 16:34

to asi i záleží na okrese a na přístupu úředníků, nebo nevim. ale děkuju, mam alespon nákou představu… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.6.10 16:36

nooo neni, oni chtějí k vyřízení PR taky občanku přítele. a jelikož bylíme v praze a trvalí mam v teplicích, tak tam posílam kopiie ale notářem ověřený. nevim k čemu teda potřebujou jeho občanku.. noo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.6.10 19:24

Mono, to ti pekne kecaj, to je blbost. Jo, k zadosti k rodicaku (nikoliv k porodnemu) se priklada kopie OP otce ditete, ale nikoliv uredne overena. Ze zakona se totiz osobni doklady overovat nesmeji, takze by to nemeli ani vyzadovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.6.10 21:26

ahoj, když už se bavíte o tom porodném, dnesk ráno jsem četla článek, že se porodné ruší :cert: víte o tom někdo něco víc??díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.6.10 21:41

nooo snad se to ještě nebude týkat nás,,, nám by se to fakt hodilo, i když některé mamainky nebo lidi mají pro nás nepochopitelný názor…že by se rušit mělo…nechápu :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný