Účastní se někdo sčítání dopravy u ipsos?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.3.25 14:53

Sčítání dopravy - Ipsos

Zdravím, účastní se někdo sčítání dopravy u ipsos?

prošli jste testovacím sčítáním? Pokud ano, jaké je správné řešení u sčítání u dálnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
29.3.25 09:27

Sčítání dopravy

Taky nám nejde udělat testovací měření. Zkoušeli jsme to už asi 10 krát 🙉 video je ve špatné kvalitě a některá auta jsou špatně poznat.

Podařilo se vám už projít? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Franta599
9.5.25 17:02

Dobry den, nemá někdo náhodou počet dodávek atd z té dálnice vůbec mi to nejde

• Citovat
  • Upravit
2
9.5.25 20:34

Počty už nemám. Ale poradím, kde jsem dělala dlouho chybu já. U hodně „aut“ jsem dávala špatnou kategorii.

Je důležité počítat kola. Jakmile to má dvě vzadu je to těžké nákladní. A my jsme si mysleli, že když to mělo jakdyby plachty, že je to střední. A právě to bylo těžké nákladní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.25 18:58

Zdravím,
taky jsem měl s posledním videem 6b problém. Video je velmi nekvalitně natočené, a taky s tím kameraman neskutečně hýbe. Zadní nápravy se nedají pořádně rozeznat jelikož jsou rozpixelované. Do toho se taktéž zkomplikovalo rozpoznávání dodávek a minivanů a kvalita videa tomuto rozeznávání moc nepomáhá. Samotné poslední školení 6b jsem dělal asi 3 hodiny než se mi ho podařilo splnit. Tady jsou výsledky: 23;6;9;5;6;2;34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.5.25 09:19

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.7.25 21:59

@Anonymniscitac bohužel mě to s těmito výsledky nepouští, už si s tím nevím rady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.7.25 22:01

Ipsos scitani dopravy

@odstan ahoj, nevíte správně odpovědi? Už si s tím nevím rady :( předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat