Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem ve 13tt a dneska jsem byla na screeningu a řekli mne ze čekáme holčičku. na kolik procent to je jiste?
Asi tak na 50%
![]()
Mě to řekli taky, tak jsem zvědavá, co mi řeknou příští týden ![]()
Holčička je méně jistá jako chlapeček. Kdyby mi paní doktorka řekla ve 13tt, že čekám holčičku, byla bych skeptická, u chlapečka jsem nebyla, protože pindík tam prostě vidět byl (ale bylo to v 15tt) jak u prvního, tak i teď u druhého
musíš si počkat do další prohlídky
Pokud jsi byla v nejakem genetickem centru, tak bych rekla, ze se nepletou, pokud delal screening normal gyndar, tak bych si jeste pockala.
Já si to říct nenechala a moje intuice mě nezklamala. Myslela jsem na něj v mužském rodě a pidi muž se i narodil ![]()
@Russet no mě by taky vlastně nezklamala, od začátku obou těhotenství jsem věděla, že mi roste v děloze malý pindík ![]()
Děkuji holky byla jsem ve fakultní nemocnice v Hradci Králové a prej to bude holka i když mi paní doktorka řeka ze je ten pahylek velký
tak uvidíme. chtěl jsme kluka.ale jsem ráda že to je zdraví
![]()
Přesně tak..na 50 % je to jisté. Ale mě ve 12tt taky řekli holčičku a dneska jsem byla na UTZ ve 20tt a opět ji Dr. potvrdil (jiný doktor než u prvního). Dokonce nám ukázal pipku a řekl, že není pravděpodobné, že by tam ještě něco dorostlo…i když jistota bude až u porodu ![]()
@misgwa píše:
Ahoj holky jsem ve 13tt a dneska jsem byla na screeningu a řekli mne ze čekáme holčičku. na kolik procent to je jiste?
Tak vždycky to je 50%
nám řekli na NT, že to bude holčička, doktor v nemocnici, kam chodím na poradnu, tak tam vidí taky holčičku, nicméně si říkám, že to pořád může být kluk, že dokud nevyleze ven, tak to je prostě 50/50.
@misgwa U mě se dvakrát trefili na holčičku.
Ale je ještě brzy. Definitivně ji potvrdili až ve 20 tt na velkém utz. Byla tam pipina ve 3D ![]()
tak to jsi raději z výbavičkou počkáme
ale bylo to úžasný to vidět jak se tam prcek hýbe ![]()
Nám říkala MUDr. u dvojčat, že jsou to kluci a že je to tak na 80%. Trefila se. Teď v posledním těhotenství nám MUDr. řekl, že si vůbec nedovolí něco říkat, že by jenom tipoval ![]()