Se zánětem oušek ven?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
296
21.10.13 09:55

Se zánětem oušek ven?

Ahoj, desetiměsíční dcerka má zánět oušek, ve čtvrtek ji obě ouška píchali a bere antibiotika, teploty už nemá. Dnes jsme byli na kontrole, je to v pořádku, ale musíme brát ještě antibiotika a ještě jednou na kontrolu. Doktorka se divila mému dotazu, jestli můžeme chodit ven a nejdřív, řekla NE a pak se zamyslela a řekla, že tedy ASI na hodinu ven bysme mohli…Tak já nevím, co myslíte? Co vám obvykle radí vaši doktoři? Samozřejmě s akutním zánětem od čtvrtka do dneška jsme byli doma, ale teď mi přijde škoda trčet doma, venku je krásně a teplo…Navíc mám děti dvě a celý den trčet doma je na palici…Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
21.10.13 10:00

Podle mě s atb se ven nechodí :nevim: Taky jsme teď tři týdny trčeli doma, ale to se nedá nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.10.13 10:04

Mě řekla ORL dr., že můžem. Ale bylo to v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.10.13 10:04

Kadžopádně bych nechodila někde celý den, ale když potřebuješ do obchodu atd., dala bych do uší vatu, čepici a šla bych :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
21.10.13 10:07

@Erwinka ahoj, měla jsem teď to stejné s dvěma dětma, jednomu píchali, druhému jen rozehnali kapkama + ATB. Ven nám řekla dr, že můžeme, pokud není teplota, samozřejmě čepice, nelítat,. krátkou procházku, že vzduch udělá dobře a pomáhá i na rýmu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
21.10.13 10:10

Naše dr. absolutně nedoporučuje chodit při atb ven. Já si myslím, že pokud nefouká a není zima, tak je mu na chvilku venku líp než doma.
Asi jde spíš o imunitní systém. Dr. mi vždycky vysvětlovala, že záněty uší jsou od nevyzrálé imunity, takže dlouhé procházky venku jsou spíše na škodu, že při tom může chytnout ještě druhotnou infekci.
Za mě, na chvilku bych šla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
21.10.13 10:14

Já myslím, že v kočárku, s čepicí ven na chvíli určitě můžete ;) Pokud už nemá teplotu, není unavená, spavá atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
21.10.13 10:26

Díky všem za odpovědi. Asi ven na chvíli půjdeme, malá bude v kočárku a samozřejmě dám čepici. Půjdeme jen do lesoparku, nikam mezi lidi. Mě přijde, že každý doktor má jiný názor, jestli chodit s antibiotiky ven nebo ne. Starší měla třeba v létě angínu, dost špatný průběh, byla úplně vyřízená a doktor řekl, že je jedno jestli budeme venku nebo doma. Byla ale tak vyřízená, že jsme museli být jen doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
21.10.13 10:26

Pokud bude v teple, nebude jí foukat do uší a nebude běhat, což v 10ti měsících asi nehrozí :-) tak co by né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
21.10.13 10:31

Já bych na chvíli šla. Staršího syna, pokud měl antibiotika a po pár dnech mu obrnilo, bych nikdy doma neudržela. Když dítě nemá teplotu, není unavené, venku není zima, tak na chvíli na vzduch bych šla. Naše doktorka vždycky po nemoci říká, že je lepší jít někam na vzduch, než být s dětmi v uzavřené mísnosti, kde se snáze něco chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.10.13 10:42

Klidně bych v tomhle počasí šla, pokud už se cítí dobře. Já teda při dobírání atb nikdy nehnila doma, doma jsme vždycky jenom když dětem není dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
21.10.13 11:14

Na kočárku, bez fyzické zátěže a s dobrou čepičkou bych na hodinku ven zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
21.10.13 11:42

Vzhledem k tomu, že je krytá v kočárku a když dostane pořádnou čepičku (tzn. na zavázání) tak bych se nebála. Je tam krásně a teplo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
21.10.13 11:48

V kocarku s cepici bych sla ven a vubec neresila stejne sedi a kouka nebo usne… mozna doma ma vetsi aktivitu, nez v tom kocare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí