Sebestředné chování přítele, má to s ním cenu?

Anonymní
10.4.25 11:39

Sebestředné chování pritele

Ahoj,
S partnerem spolu žijeme 2 roky (oba je nám 30-35), nemáme děti ani nejsme manželé. Je pravda, že někdy partnera vytočím, protože se ho někdy zeptám, jestli mě má rád, protože to z něj necítím, respektive mi nic hezkého neříká. Kdyz jsme se naposledy kvuli tomu shadali, proč teda se mnou je, tak mi rekl, ze tam neni láska, ale spis zvyk a ze jsem mu byla lito. O den později se omlouval, ze to tak nemyslel, ale ze chtěl jít spát a mít ode mě klid. Minulý týden jsem dostala pokutu za rychlost, došel za mnou, a řekl mi, ať nejezdim tak rychle, ze si nemíní přidělávat starosti kdyby mě měl vozit. Vubec mi nerekl, ze ma strach o moje zdraví, ale aby on s tim nic nemel. Kdyz jsem mela náročnější období, tak mel do budoucna strach, abych náhodou na něho nenatáhla nejake povinnosti, ale pomoct mi nepomohl. Kdyz mel mit soutez v nejake disciplíně (dela rekreačně sport), tak mi rekl, ze jede s prací a moc me tam brát nechce, protoze by musel tim pádem kvuli me platit hotel (nemohla bych byt někde na firemním bytu) a jeste další tisícovku za cestu (tak by mohl jet s kolegou). Jiny den za mnou dojde s tim, jak se strasne omlouvá, ze vi, ze se chova jak blbecek a jak se polepši, ze mě má rad. Na penězích mu teda enormně záleží, plno toho uz táhnu sama :nevim: Je mi strašně lito, ze me vzdy zraní, ale aby mu bylo dobře a měl klid. Je všeobecně méně empatický a chladny… co myslite, ma to vubec s takovým člověkem cenu? Boli me to, protoze jsem na nej uz nějakým způsobem zvykla, ale nevim, jestli je tohle partner do budoucna :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41283
10.4.25 11:46
@Anonymní píše: Více

oba jste spolu už jen ze zvyku a ubližujete si navzájem…není lepší být sama než toto? co ti to přináší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.25 11:48

@Keyllah ja to tak nemam, mam ho moc rada.. on kdyz neni nastvany, tak tvrdi to same. Ale moc tomu neverim, jinak by se prece tak nedokázal chovat.

• Citovat
  • Upravit
41283
10.4.25 11:49

ale on tě nemá rád, to by nedělala neříkal to, co běžně dělá a říká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
10.4.25 11:53

Ano. Zvyk a pohodlíčko jsou více než láska. Až ještě více zrohožkuješ, tak přeskočí k jiné. Muzeš mu nosit jídlo v kastrůlkách a platit mu elektřinu. A to se vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
10.4.25 12:02

Neboj, od tohohle lakomého burana si odvykneš velmi rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.4.25 12:41

A jakou s ním vidíš budoucnost? Vždyť tohle není žádný chlap do nepohody, co Te podrží i kdyz se zrovna nedari.
Jsi ještě mladá, pošli ho k šípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
10.4.25 14:36

Nemá, máš tam x červených vlajek, škoda času s takovým..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
10.4.25 15:00

Vyhráváš cenu Rohožka měsíce, gratuluji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.4.25 15:10

S tím placením za rychlost to chápu. Ruku na srdce - když jedeš 65 km/h v obci, není to o moc nebezpečnější než 50, ale platit zbytečně za překročení rychlosti je vopruz! Nadto bys měla mít zodpovědnost hlavně sama za sebe, nečekala bych, že za mnou přijde přítel s pokutou v ruce a bude se strachovat o moje zdraví. Zbytek je na houby. Až potká holku, kterou bude mít rád víc, nechá tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
10.4.25 15:18

Hele třeba jsi otravná. :nevim:
Přijde mi to tím, jak jsi psala o té rychlosti.
Jela jsi rychle, překročila rychlost, přišla pokuta. A ty čekáš že chlap přijde za tebou a řekne ti: chudinko, mám strach o tvé zdraví, nejezdí tak rychle…prosím. :roll:
Jako dostat chlap pokutu, tak mu řeknu, že je blb*j a že tu pokutu má oprávněne. A že ať jezdí normálne, aby se nikomu nic nestalo.
Nevím proč bych měla litovat někoho, kdo vědomě překračuje rychlost.

Pak se ho x krát ptáš, zda tě má rád a bla bla bla.

Nevím, přijdeš mi typ holky, co chce, aby byla pro chlapa středobod vesmíru od A do Z.

Ale nedocitala jsem celé. Třeba se pletu. Ale už jen to tvé myšlení u překročení rychlosti mi stačilo. Tam jsi byla sebestředna ty.

Třeba chce chlap večer spát a ty do něj večer hustis: máš mě rád, jak moc mě máš rád, proč jsi se mnou a bla bla bla. To bych tě taky odpalkovala.

Takové holky znám taky. Dělají chudiky, ale ve finále je chudák chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.25 15:42

@Ťarbík01 já nechci aby mě nikdo litoval, je to moje věc. Me vadilo to, ze za mnou přišel a hned začal mít kecy o tom, jak ma strach o to, ze by me musel vozit kdybych přišla o papíry. Takze jsem napsala, ze kdyz uz to teda komentoval, tak bych raději uvítala kdyby mi rekl treba ze ma obavu, at tak nejezdim, ale ne abych náhodou neco na nej nehodila a jednou za měsíc mě nekde nemusel vezt

• Citovat
  • Upravit
65293
10.4.25 15:50

no pokud jsi jela ve městě, tak bych spíš měla strach, abys ty někoho nesrazila. Ne o tebe. A dost často zemře spíš nevinný člověk, než ten, co to sviští bez ohledu na rychlost. Takže tebe bych rozhodně nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.25 16:05

@vokishka nechci teď řešit moji pokutu. Bylo to na dálnici, nejelo moc aut a až takové překročení to nebylo. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13197
10.4.25 16:16

spis nez milovat jeho bych se konecne naucila milovat sebe… ziram, co vse si necha k sobe nekdo dovolit, jen aby nezustal sam… ty nemas k sobe zadnou sebeuctu? takhle se nechas ponizovat cely zivot? vis jak bude detem, az se jejich otec bude k jejich matce chovat jak k rohozce?… nechce se mi verit, ze po svete beha tolik neschopnych zenskych, ktere panackuji pred chlapem, jen aby s nima zustal… vase rodina bude jednou jedno velke psycho, to mi ver.. budes se bat cokoliv udelat, aby ti to nebylo vycteno, klepat se strachy, co zase prijde… good luck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí