Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všechny zdravím!
Ráda bych se zeptala - pracujete na sobě? A jak?
Změnilo vám to život?
Jakou máte motivaci?
Děkuju
, M.
@gatubela a v jakém směru by to bylo?
na plnění některých povinností musím mít náladu…někdy je to bída…
@Malaga píše:
@Lenka002 pořád anebo jen někdy?
Prakticky furt
, ale daří se mi např. v práci překonat, doma taky občas vařím, dělám s dětmi úkoly, uklízím, ale mnohem raději bych se válela pod slunečníkem
![]()
Teď vážně. Měla bych něco udělat s tou francouštinou, potřebovala bych to v práci jako sůl, 3× jsem začala, nejde mi to a plete se mi to s angličtinou, i když učitelka říkala, že to nelze plést si AJ a FJ. Ale lze
.
Taky bych chtěla začít chodit cvičit, jenže já chodím z práce denně v 6 večer a pak se nepřinutím.
Musím se trochu vzchopit, ta 40 za mnou je děsivá.
Docela dobře, snažím se na sobě makat!
Vzdělávám se v oblasti SEO, chodím na angličtinu, snažím se zdokonalovat v němčině a francouzštině.
Večery mívám volné, takže jsem si našla na youtube i lekce hry na kytaru, táta slíbil, že to měsíce přitáhne tu svou.
Pořád aktivně žiju, nerada stagnuju na jednom místě.
@Lenka002 tak problémy s cizím jazykem chápu…na řeči nemám moc buňky…
ale je zase dobré, že se snažíš ![]()
Tak snažím se - zdravě jím, cvičím 2× týdně, chodím na masáže, pravidelně na kosmetiku, pedikúru, ke kadeřnici…jako motivaci mám to, že se chci cítit dobře, jak fyzicky, tak psychicky a jsem ráda na světě
Mám ještě pár plánů do důchodu -nechci ho strávit po doktorech, ale pokud to půjde budu cestovat a studovat Univerzitu 3.věku.
@karfice tak to jsi šikovná!
tolik aktivit ![]()
musím za sebe říct, že je fajn, když člověk za sebou vidí úspěch a posouvá se výš a výš…
mám kolem sebe lidi, kteří chodí „jen“ do práce (většinou administrativa) a pak už nic…žádné kurzy, žádné koníčky a zájmy…moc tomu nerozumím
resp. neumím pochopit, že jim to přináší uspokojení, ale každý jsme jiný ![]()
@Malaga píše:
@karfice tak to jsi šikovná!
tolik aktivitmusím za sebe říct, že je fajn, když člověk za sebou vidí úspěch a posouvá se výš a výš…
mám kolem sebe lidi, kteří chodí „jen“ do práce (většinou administrativa) a pak už nic…žádné kurzy, žádné koníčky a zájmy…moc tomu nerozumím
resp. neumím pochopit, že jim to přináší uspokojení, ale každý jsme jiný
Jo, jenomže najít chlapa, k tak aktivní ženě je prakticky nemožné.
Všem když napíšu, že se zdokonaluji, umím 3 světové jazyky, makám na sobě - tak každého chlapa to odradí.
@Malaga Tak koníčků mám hafo- čtu detektivky, klidně 3 Agathy Christie za víkend